Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A másik lány tetszhet neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A másik lány tetszhet neki?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam tavaly óta tetszik. Akkor még elég csendes volt, kicsit elvontabb, de a fiúkkal nagyon jóban volt, lányokkal nem nagyon beszélt. Idén viszont mintha nagyképűbb lenne.

Például mikor az egyik barátnőmmel valamit félreértettünk tőle, bunkón beszólt nekünk, meg több tahóbb mondata is volt felénk. Egy másik barátnőmmel (szintén osztálytárs) viszont máshogy viselkedik. Mindig köszön neki mosolyogva, cukkolja, előre engedi stb. Úgy viselkedik vele, mintha régi jó barátok lennének, pedig alig beszéltek eddigi iskolai éveink alatt.

Ti mit gondoltok?

Mindannyian 18 évesek vagyunk.

2020. szept. 20. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tetszhet.
2020. szept. 20. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
De lehet hogy nem? Csak olyan rossz ez az érzés.
2020. szept. 20. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2020. szept. 21. 13:37
 4/4 anonim válasza:
Én azt mondanám,hogy az a lány jön be neki akivel beszélget.Ha nekem tetszene egy lány én nem szólnék be neki.Ez nem egy szent vélemény,csak egy fiú véleménye.Próbálj meg vele beszélgetni,abból sok mindenre rá lehet jönni.
2020. szept. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!