Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet jele a tetszésnek, hogy amikor beszélek a lányhoz közel akkor mindig hátrafordul, ha mögötte vagyok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 12:55
1/7 anonim válasza:
Sztem nem mert általában akihez beszélünk a szemébe nézünk.. De nem lehet tudni. Próbálj meg nála puhatolódzani.
Sok sikert! :D
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hozzá beszéltem :D
2020. szept. 19. 13:16
3/7 anonim válasza:
Valószínű, de ki tudja... Lehet, hogy csak érdekli amiről beszélsz.
Annyit tudok tanácsolni, mint #1: Próbálj puhatolózni nála, vagy keress még hasonló jeleket, mert ennyiből ezt nem lehet biztosan megmondani.
4/7 anonim válasza:
lehet, figyelni akarja, hogy mit mondasz
de nem vennék rá mérget, akkor is, ha eléggé biztos
állj szóba vele, kerüljetek közelebb egymáshoz, sok szerencsét!
5/7 anonim válasza:
#1 Vagyok. Akkor lehet. De próbáld meg megtudni h érez-e irántad vmit.
7/7 anonim válasza:
Szerintem lehet,bár pl én olyan vagyok,aki alig mer a másik szemébe nézni,ha tetszik,és rendesen kerülni próbálom a szemkontaktust főleg ha én beszélek hozzá,mert akkor zavarba vagyok. De legjobb barátnőm meg pont az a típus aki meg megnéz mindenkit,aki olyan. Úgy hogy a személyiség dönt,hogy zárkózott-e vagy nyitott típus😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!