Tapasztalta más is, hogy sikeres fogantatás után a mehnyak magasan marad és teljesen visszafordul olyannyira, hogy magat a mehszajat ki sem lehet tapintani? Korábbi varandossagaimnal, ez biztos jel volt, de most elbizonytalanodtam. 6
Megkernem szepen azokokat, akik nem kompetensek negativ, minosito kommentjeiket mellozzek! Sok ertelmes, epito jellegu, hasznos kerdes szuletett mar a temaban, igy bizom benne lesznek itt olyanok, akik jartasak termekenysegtudat temakorben!
Koszonom!
Kérdező! Én is szültem két gyereket, én nem észleltem ilyesmit, és akkor én sem vizsgáltam magam,de igen egy nő is ismerje minden részét,és igen egy kúp,egy öblítés és ha szükséges, akkor miért ne vizsgálhatná meg magát. Ez nem perverzió...
Nem értek néhány hozzászólást! Ennyire prűd, vagy érdektelenek saját maguk iránt...
En egyáltalán nem értem minek vizsgálgatni. Nem a fertőzés miatt, mert a f** is ott jar, megse steril, illetve ujjak, segédeszközök na mindegy.
Hanem amiatt mert vagy jelent valamit vagy nem, semmivel sincs tobb értelme vizsgálgatni mint a mell mm-es valtozasaibol, pisilhetnékbol stb következtetni bármire is mielőtt a teszt kimutatná. Ha meg kimutatja már a teszt, akkor meg semmi értelme. Azt a pár napot ki kell várni, mert úgyse fogod megtudni a mehnyak dőlésszögebol meg ilyesmiből hogy osszejott e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!