Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt milyen értelemben használhatta ezt a szót?
Figyelt kérdés
Gyerekkori fiú barátommal egész általános iskola alatt jóban voltunk, felső tagozatban erősödött meg igazán a barátságunk, egész álló nap együtt voltunk, többen hitték hogy járunk. Új suliba kerültünk, de már nem voltunk egy osztályban. Az ő osztályukból volt egy barátom, aki mesélte, hogy a srác mindig kérdezgeti a közös ismerőseinket meg a tanárokat rólam, hogy mizu velem. Sőt még az én osztálytársaimat is kérdezgette hogy mit gondolnak rólam. A srác azt akarta hogy legyünk egy osztályban és mikor első nap mentem a suliba akkor adott nekem egy ,,szerencsevirágot". A haverom azt mondta hogy látja hogy szeri van. Ezt baráti szerire értette vagy masra?
17/L
2020. szept. 18. 21:10
A kérdező szavazást indított:
Szerelem
Szeretet
26 szavazat
1/1 anonim válasza:
Egyértelműen szerelemre értette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!