Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogyha olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ambrózy kérdése:

Miért van az, hogyha olyan mellett alszom, akit szeretek, brutálisan hányingerem van, és hányok vagy öklendezek? Már 4szer fordult elő... Nem ápolunk szexuálisan kapcsolatot.17/l

Figyelt kérdés

2020. szept. 10. 03:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Izgulsz
2020. szept. 10. 05:03
 2/10 A kérdező kommentje:
És ez ellen tudnék tenni valamit, tudnátok tanácsot adni?:(
2020. szept. 10. 05:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj! Ki mellett van ez és miért? Csak együtt alszotok,ha úgy érzed a másik többet akarna és ezért izgulsz akkor inkább ne aludj vele. De amúgy nincs benne semmi próbáld ezt tudatosítani magadban
2020. szept. 10. 05:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a harci helyzet, hogy ez legelőször a volt barátommal történt, akivel szerintem még én voltam az, aki többet akart. Most pedig egy másik sráccal van, akivel tudjuk, hogy mindketten többet szeretnénk, kimondtuk, hogy szeretjük egymást, és az elején jó vele aludni, utána pedig előjön ez az érzés...
2020. szept. 10. 05:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak az izgalomtól. Ilyenre azért nyugtatót nem javaslok, inkább valami teát ami nyugtat.
2020. szept. 10. 11:51
 6/10 Stark2000 ***** válasza:
100%
Szerintem ha több időt töltesz majd vele és megszokod picit a társaságát, akkor alább fog hagyni. Nekem is volt régen hasonló érzésem izgatottságtól, ez természetes, csak kinél mennyire / miben nyilvánul meg - én pl nem tudtam aludni egy szemhunyásnyit sem, forgolódtam, égett a szemem, és nem tudtam aludni.
2020. szept. 10. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit félsz kötődni. Tudatalatti folyamat. Nekem pl egy egyszerű gyógytea segített.Citromfű. Amugy vannak emberek akik egyedül tudnak csak aludni rendesen.
2020. szept. 10. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Nekem nagyon nehéz volt megszokni a barátom mellett az alvást.
2020. szept. 10. 23:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy végül hogy sikerült?
2020. szept. 11. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Idővel. Kifejezett módszer nem volt rá. :D Illetve laktunk koleszban is és az arab gyereknek a videojátékozása, arab zene hallgatása, a konnektorból áradó krumplis tészta szaga jobban zavart. XD

Ugyanis együtt élünk. :D bár ő tök hamar elalszik és horkol, nekem nehezen megy. :D Illetve valaki mondja, hogy szívesen ölelik át egymást és úgy alszanak. Hát mi nem, nekem nagyon hamar kényelmetlen, szeretem, ha tudok forgolódni, pozíciót váltani. :D

2020. szept. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!