Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kezdjek a helyzettel?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a helyzettel? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés
3 hónapja elkezdtem randizni egy lánnyal, akibe szerelmes lettem. Nagyon sokat találkozunk, egymásnál alszunk, jól érezzük magunkat egymás társaságában. Teljesen úgy viselkedünk, mintha egy pár lennénk, de amikor ezt felhozom, nem akar beszélni róla és egyáltalán az érzéseiről sem, ami viszont nekem nagyon fontos lenne. Amikor megkérdezem, hogy mi most együtt vagyunk-e, akkor azt válaszolja hogy nem/ne kelljen ezt kimondania. Nem akarom többször felhozni a témát, viszont ebbe a bizonytalan helyzetbe teljesen belebetegszem. Ti mit tennétek ? 22/F

2020. szept. 7. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Mindenkeppen orvosolnod kell es ezt kommunikacioval tudod megtenni. Ha eretlenul viselkedik, szinte kihasznál, akkor muszaj dobnod. De sztem csak valami trauma erhette, pl egy rossz kapcsolat es ezert nem akar semmit. Errol muszaj beszelnie oszinten es megbeszelnetek. Láthatóan o is vagyik a komoly kapcsolatra, csak a csalodasra nem.

23/F

2020. szept. 7. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

sokan sok féle képpen állnak ahhoz, hogy kimondják, járnak, meg hogy szeretlek. vannak, akiknek ezek olyan szigorúan körülhatárolt kategóriák, nagy elköteleződést jelentenek, akár az addigi életük megváltozását jelentik - pusztán azért, mert elhangzott egy szó.

a másik oldalról megközelítve: nem mindegy, hogy minek nevezitek? élvezt, hogy van, élvezd, hogy jó érzés, nem feltétlenül kell elnevezni. egy csomó mindent elront, hogy nevet adnak neki, mert onnantól kötöttség, elvárások társulnak hozzá - meg gyakran mindenféle kellemetlen tapasztalatok, rossz élmények és érzések.

ne erőltesd, hogy minek nevezitek a kapcsolatotokat. inkább azt próbáld megérteni, mi játszódik a fejében és a lelkében. persze ezt se túl direkt és erőszakos módon, mert az mindent el tud rontani. inkább csak megértő legyél, figyelj oda rá, mit mond magáról, hogyan gondolkodik.

2020. szept. 7. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem sem kell feltétlenül még kimondani, hogy jártok. Ha majd akar beszélni az érzéseiről, úgyis fog. De nem mindenki szeret kitárulkozni ennyi idő alatt.
2020. szept. 7. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Ismét itt a kettős mérce. Ha csaj szórakozik és fél elköteleződni, akkor ne erőltesd, vigyázz a lelkecskéjére és az érzéseire. Fogadd el hogy szegényke lassan bontakozik ki és ne told rá magad.

Kb. 3 hónapja egymáshoz járkálnak, illene azért megbeszélni mi van köztük, főleg hogy a másik komoly kapcsolatot szeretne. Ha pali csinálná ezt, már rég a halál ***ára lenne küldve, mondván csak kihasznál és arra kellesz neki.

Nyilván ennek a lánynak ez kényelmes; azért nem akarja kimondani, mert akkor már kötelezettségek járnának hozzá. Akkor már fixen találkoznotok kell x időnként, jobban megnyílni egymás előtt, mélyebben foglalkozni egymással, a kapcsolatok apró, csetlő-botló cuccaival foglalkozni. Erre ő adott dolgok miatt nem képes és/vagy nem akar, de mivel nem mondja meg miért és nem akar róla beszélni, esélytelen hogy megoldjátok. Szóval vagy oké ez a helyzet és szokásos módon reménykedsz hogy majd jobb lesz (egyrészt valószínűleg nem, másrészt közben szenvedsz), vagy lezárod vele, hisz nem egyezik az elképzeléseitek.

2020. szept. 7. 17:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
2020. szept. 7. 21:49
 6/9 exronin ***** válasza:
42%

Gondolkodj el a dolgon. Valamikor, legénykoromban nekem is volt egy ilyen kapcsolatom. Nagyon szerettem volna igazán szeretni a lányt, ő meg azt se tudta, hogy mi az a szerelem.

Ő kevés volt nekem, én sok voltam neki...

Egy biztos, ő nem fog változni, bárhogy is szeretnéd, nem fog sokkal többet adni neked. Ha ki akarná mondani, hogy szeretlek, kimondaná.

Ahogy olvasom a soraidat, nagyon esélyes, hogy megkattansz a végére, én anno leléptem nyolc hónap után, úgy, hogy még szerelmes voltam a lányba. Aztán pár hónap után megismerkedtem valakivel és boldogan csodálkoztam az új lányra, hogy jé ez a lány tényleg szeret, jé ez a lány vállalja az érzéseit.

Gondolkodj, próbáld kívülről látni magatokat.

2020. szept. 8. 07:20
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
Mi lenne, ha kicsit hanyagolnád a lányt, akkor majd talán fontosabb leszel neki. Ne mondd meg például az elváláskor, hogy mikor találkoztok legközelebb, ne is kérdezd meg tőle, mikor ér rá, csak annyit, hogy majd hívlak. Pl. De akkor legalább 3-4 napig ne keresd. Utána meg úgy, hogy hogy telt az idő, milyen programjaid voltak, ne lássa rajtad, hogy féltékeny lennél, ezzel az ő érzéseit fel tudod turbózni.
2020. szept. 8. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Aranyapám, 22 évesen ne azon rugózz, hogy kimondja-e, vagy sem. Tegyél róla, hogy lélegezni se tudjon nélküled!
2020. szept. 8. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

7es taktikázása beválhat sok esetben, néha ellenkezője sül el tőle, viszont én mostanra már pl eljutottam oda, hogy rohadtul untam az ilyen taktikákat, és kimondom amit gondolok, akár számon is kérem. Jogod van hozzá, hogy emberként kezeljenek és az igazsághoz, őszinteséghez, szóval ha majom, akkor kapja be, de legalább igenis mondja el hogy mit akar.

2020. szept. 11. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!