Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ezzel a helyzettel csinálni?
Októberben ismertem meg egy lányt és kezdtünk el beszélgetni. Egy hónap után beleszerettem de próbáltam elhitetni magammal, hogy ez csak fellángolás mert nem akartam magam feleslegesen beleélni hogy aztán a végén koppanjak. Karácsonykor összejött egy sráccal akit fura módon ismert meg és akkor taliztak először és ez nagyon rosszul esett nekem, akkor eléggé magamba zuhantam. Elkezdtem ismerkedni, hogy eltereljem a figyelmem de nem tudtam elfelejteni és közel 8 hónapja h szerelmes vagyok bele de sajnos (jó tudom gonosz ilyet írni de na) a barátjával jól megvannak habár alig taliztak xd kb 4szer talán. Mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ennyire sz@r?
mindketten 19 évesek vagyunk
Ami kettejük között van az nem kapcsolat
Ő nem törődik veled ha jól vettem ki a mondataidbol.. Ne orlodj rajta mert ha így erolteted a dolgokat nem fog semmi jó történni
Voltam én is hasonló helyzetben majd amikor megismerkedtem 2eve a mostani párommal minden dolog elszallt
Ne stresszelj rá
Jonni fog egy olyan lány aki elfeledteti veled ezt az egészet
Ne keresd rád fog találni az aki melléd való hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!