Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan cselekedjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan cselekedjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel most mentünk 9.be.

Nem nagyon van időnk.

Úgy érzem hogy elhanyagol,volt egy gólyatábora és azóta mióta hazaért furán viselkedik. Mikor hazáért arra hivatkozott, hogy rosszul van és nem akar találkozni.

Kérdésem a következő.

Mit csináljak? Azt mondja hogy senki nem tetszik neki, dehát nem tudom.

Hagyjam ott? Maradjak?

Elnézést ha hosszúra sikeredett, de úgy éreztem véleményeket kell kérnem.

A válaszokat nagyon köszönöm!

2020. szept. 5. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban járj a végére, miért viselkedik furán
2020. szept. 5. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
A létező összes dolgot kikérdeztem...
2020. szept. 5. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismered a barátait írj rájuk. Írd meg hogy aggódsz mert neked nem mond semmit.

Ha nem ismered akkor ne tegyél semmit. Ne keresd. Ha ő nem ír/nem hív nem hív találkozni szerintem nagyon egyértelmű a dolog...

Esetleg Facebookján/instáján vagy bármit amit használ körül nézhetnél hogy változott-e valami tett-e ki új dolgokat stb.

Illetve amikor beszéltél vele mennyivel volt másabb az írás módja/beszéde? Tudod ez is nagyon sok dolgot el árul. Nagyon észrevehető ha egy lány le akar rázni...

2020. szept. 5. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a helyzet nagyon ismerős nekem, az első kapcsolatom pont így ért véget sajnos. A barátom furán viselkedett, magától nem keresett sosem, de állítása szerint nem történt vele semmi, hiába kérdezgettem. Meguntam, hogy semerre nem haladt a dolog, úgyhogy többet nem kerestem.
2020. szept. 5. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Rossz megérzésem van... :/
2020. szept. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!