Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit cselekedjek?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, és megtetszett egy negyedikes, és egy ötödikes lány.2017. máj. 2. 16:05
2/8 A kérdező kommentje:
Az egyikkel beszélgettem, a másikkal még nem.
2017. máj. 2. 16:17
3/8 anonim válasza:
Ja amelyik neked szimpibb azzal probálj.
4/8 anonim válasza:
Ööö semmit. Ne menjünk már át pedofilba. Ha nyolcadikos vagy az azt jelenti hogy olyan 14-15. Egy negyedikes-ötödikes csak pedig kb. 9-10 nagyon max 11 éves. Mit akarsz egy 10 éves kislánytól?
5/8 A kérdező kommentje:
Egyikőjük 11, másikójuk 12 éves, én 14 vagyok.
-2-3 év.
2017. máj. 2. 16:43
6/8 anonim válasza:
Igen. Ebben a korban az a 2-3 év is rengeteget számít. Ha mondjuk te lennél 16 és a legfiatalabb is min. 14 lenne , na az már úgy oké. De ne már hogy egy 11-12 éves kislányokkal akarsz kikezdeni. te 14 évesen már kiskamasznak számítasz. Egy 1-12 évesről ez nem mondható el.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz.
OKcsá.
2017. máj. 3. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!