Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz ez így ciki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves vagyok és van egy fiú aki két éve tetszik. De ő erről nem tud és én még nem tudom, hogy én is bejövök-e neki. Szóval az nem lenne fura, hogy holnap a gimiben amint meglátnám odamennék hozzá? Sajnos nincs meg a száma, mert valójában nem nagyon vagyunk együtt, csak hittanon.
2020. aug. 31. 15:13
1/5 anonim válasza:
Nem nemhiszem, hogy ciki lenne, tanévkezdés van úgyhogy simán odamehetsz..mondjuk amúgy is szóóval ja
2/5 anonim válasza:
Azert azt gondold at h mesz odaxd, de amugy nem lenne gaz odamenni
3/5 Stark2000 válasza:
Hát ne úgy indíts, hogy "szia bejössz 2 éve." Amúgy nem ciki. :D
4/5 anonim válasza:
Menj oda. Előbb utóbb úgyis meg kell tenned, ne tudd meg milyen érzés, ha egy másik lánnyal látod. Sajnos belőlem a tapasztalat beszél.
Mostanra már megszokottabb dologá vált, ha a csaj kezdeményez, és hidd el, a legtöbb csávó örül ennek 😉
5/5 anonim válasza:
Menj oda, egyszer élsz! Addig add be, amíg még megteheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!