Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak? Nagyon ciki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Van egy baratnom aki 17 eves en 19 eves vagyok. Athivtuk a baratnomet kozos sutogetesre(mert nev napom volt ezt nem mondtam ki). 4 honapja vagyunk egyutt el is jott anyamek meg kerdeztek hkgy nem koszontott fel nevnapom alkalmabol. Szerintetek is gaz hogy nem koszontott fel? Anyamek elott full kellemetlenul erzem magam helyebe mert tudjak hogy en ot mindig felkoszontom. Szerintetek is gaz hogy elfelejtette a nevnapomat? Legalabb annyit mondhatott volna hogy boldog nevnapot? (Amugyse szeretem ha koltenek ram)

2020. ápr. 20. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

4 hónap alatt mégis hányszor kellet neked felköszöntened??

szerintem nem is tudta ,hogy névnapod van.

2020. ápr. 20. 13:51
 2/8 A kérdező kommentje:
De tudtaaaa. Haaat szulinapra nevnapra koszontottem en is
2020. ápr. 20. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

A névnap közel se olyan súlyos mint a szülinap.

Ez csak a neved kit érdekel :D

(Tudom valakiknél nagyra tartják ezt is csak kevesebben vannak.)

Sokak nem is ajándékoznak senkinek semmit csak megemlítik

ha látták valahol hogy név napja van.

Valószínűleg nem nézi a naptárt és rádiót se hallgat magától meg elfelejtett utána járni vagy valami.

Szerintem semmi gáz sincs benne.

Ha megemlíted neki biztos bocsánatot kér de az a lényeg, hogy te hogy érzel. Tényleg bánt a dolog? Vagy csak a szüleidet zavarja?

2020. ápr. 20. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az elöttem szólóval! Ha a szülinapodat felejtené el az cink lenne. Bár 4 hónap távlatából lehet, hogy még azt se tudja, hogy mikor születtél pontosan. (Most azt hagyjuk, hogy ez gáz-e vagy sem). Szerintem mond meg a barátodnak, hogy névnapod volt és hogy zavar hogy nem köszöntött fel. A fontos része a dolognak az ő reakciója lesz. Abból tudni fogod, hogy mi a helyzet pontosan.
2020. ápr. 20. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez téged zavar vagy csak a szüleidet? Ha az előbbi, akkor említsd meg a baratnodnek, hogy neked ez picit rosszul esett

Egyébként nálunk is kb ez van, hogy nálunk nem csinálunk nagy ügyet a nevnapbol, sőt, ajándék se nagyon szokott lenni, max egy üzenetben felkoszontes

Barátomek meg a nevnapokat is jobban megünneplik, legalább egy közös éttermi kajalassal (minden névnap közelében van szülinap is, ezért 2 ember szüli és nevnapjat összevonják)

De én multkor szinte el is felejtettem, hogy neki aznap van, mert a mi családunkban nem jellemző annyira ez a névnapi köszöntés

2020. ápr. 20. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Áthívtad, de nem mondtad, hogy ez névnapi 'bulid'. Máskor úgy hívd, hogy gyere át, mert névnapom alkalmából rendezünk bulit.

Egyébként mi tartjuk, nincs semmi különös, de legalább szóban felköszöntjük egymást. De tudom, hogy sokan nem foglalkoznak vele egyáltalán.

2020. ápr. 20. 15:06
 7/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Engemet a névnap hidegen hagy. Én se szoktam mást felköszönteni, illetve mástól se várom el, legyen az akárki.
2020. ápr. 20. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl. a családban egyáltalán nem szokás névnapozn. Nem is értem hogy lehet elvárni valakitől, hogy mindig tudja éppen kinek van névnapja. :D nem mellesleg Magyarországon kívül kb. sehol nem névnapoznak, nem is értem itthon hogy terjedt el ez a hülyeség.

Ha megsértődsz rajta, az szerintem inkább neked gáz, mint neki, gondolom szerencsétlennek fogalma sem volt, hogy mikor van a névnapod így fejből, te meg nem szóltál neki, így kár ezen nyafogni.

2020. ápr. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!