Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Nagyon ciki?
4 hónap alatt mégis hányszor kellet neked felköszöntened??
szerintem nem is tudta ,hogy névnapod van.
A névnap közel se olyan súlyos mint a szülinap.
Ez csak a neved kit érdekel :D
(Tudom valakiknél nagyra tartják ezt is csak kevesebben vannak.)
Sokak nem is ajándékoznak senkinek semmit csak megemlítik
ha látták valahol hogy név napja van.
Valószínűleg nem nézi a naptárt és rádiót se hallgat magától meg elfelejtett utána járni vagy valami.
Szerintem semmi gáz sincs benne.
Ha megemlíted neki biztos bocsánatot kér de az a lényeg, hogy te hogy érzel. Tényleg bánt a dolog? Vagy csak a szüleidet zavarja?
Ez téged zavar vagy csak a szüleidet? Ha az előbbi, akkor említsd meg a baratnodnek, hogy neked ez picit rosszul esett
Egyébként nálunk is kb ez van, hogy nálunk nem csinálunk nagy ügyet a nevnapbol, sőt, ajándék se nagyon szokott lenni, max egy üzenetben felkoszontes
Barátomek meg a nevnapokat is jobban megünneplik, legalább egy közös éttermi kajalassal (minden névnap közelében van szülinap is, ezért 2 ember szüli és nevnapjat összevonják)
De én multkor szinte el is felejtettem, hogy neki aznap van, mert a mi családunkban nem jellemző annyira ez a névnapi köszöntés
Áthívtad, de nem mondtad, hogy ez névnapi 'bulid'. Máskor úgy hívd, hogy gyere át, mert névnapom alkalmából rendezünk bulit.
Egyébként mi tartjuk, nincs semmi különös, de legalább szóban felköszöntjük egymást. De tudom, hogy sokan nem foglalkoznak vele egyáltalán.
Nálunk pl. a családban egyáltalán nem szokás névnapozn. Nem is értem hogy lehet elvárni valakitől, hogy mindig tudja éppen kinek van névnapja. :D nem mellesleg Magyarországon kívül kb. sehol nem névnapoznak, nem is értem itthon hogy terjedt el ez a hülyeség.
Ha megsértődsz rajta, az szerintem inkább neked gáz, mint neki, gondolom szerencsétlennek fogalma sem volt, hogy mikor van a névnapod így fejből, te meg nem szóltál neki, így kár ezen nyafogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!