Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem ciki nála aludni?
2-3hete vagyunk együtt a sráccal.(előtte már beszélgettünk)
22éves leszek ,ő 2évvel fiatalabb (amit sokan cikinek tartanak,mert hogy milyen kisfiú hozzám,de nemtudok parancsolni az érzéseimnek)
A szüleim nagyon szigorúak..
Érdekelne szerintetek mennyi időnek illene eltelnie mire együtt aludhatunk? Valamint még egy kérdés,nektek mennyi ideig parancsoltak ? Meg akarták választani kivel legyél együtt?
Persze az anyukája nagyon kedves,ismerem már.
Őt egyáltalán nem zavarja,ha náluk vagyok,csak a szüleim mondják a dolgokat..
Ha pedig aztmondom,hogy már nem vagyok kisgyerek az a válasz,hogy költözzek el.
Nemrég kezdtem el dolgozni,szóval amint tehetem el megyek innen.
Ha hamar és könnyen adod magad a srácnak, nem fog téged megbecsülni, sem tisztelni, aztán ha rádun, továbblép.
Legalább használjatok gumit, ha már 2 hét után össze akarod tenni magad vele!
Szüleid meg érthető, hogy aggódnak, mert a mai lányok egyből szétteszik a lábukat, aztán meg a gyakra jönnek sírni, hogy otthagyta a pasi, jön a gyerek....
Én a helyedben még mindig csak ismerkednék a sráccal (petting belefér) és ha ő nem tud várni, akkor annyit is ért!
Nálunk a szülőm nem szólt bele semmibe, mert tudta, hogy nem hlye gyereket nevelt és ezért a bizalom is megvolt.
Nyilván a te szüleid nem bíznak benned eléggé, azért fognak szigorúan, hogy ne csinálj semmi hlyeséget.
2-3 hétnél még korai lefeküdni, ne állj be a sorba! Legyen tartásod!
Nem adtam okot bizalmatlanságra,eddig mindössze 2 barátom volt úgy .
22évesen a mai világban nem hiszem hogy ez a megszokott.
22 évesen, nők, az USA és Izrael hadseregében harcoló alakulatoknál szolgálnak.
Te meg fosol megrakatni magad egy fiúval?
A barátnőm fiatalabb nálad, igaz én nem vagyok ilyen kissrác. A második randin lefeküdtünk, a negyediken együtt aludtunk, 3 hónapra rá összeköltöztünk.
Aki húzza a fékeket (még ne feküdjünk le, még ezt ne, azt ne) annál én is befékezek és végül valószínű dobom, mert nem tudom komolyan venni. Sok lány járt így, azért várnak hogy kiderüljön a srác nem csak azt akarja-e, de épp ezért a srác egy idő után már nem akar semmit, teljes öngól.
Egyébként meg 22 vagy. Van aki ennyi idősen a fél világot bejárta, van aki mérnökként városokat tervez, van aki céget alapított, te meg félsz együtt aludni valakivel. Ideje felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!