Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kezdem unni a barátnőmet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem unni a barátnőmet, lehet szakítanom kéne vele ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nem szeretnék nagyon belemenni a részletekbe, de ez egy elég friss kapcsolat.Barátnőm nagyon beszédes de ez eddig nem zavart, szerettem benne meg aranyosnak tartottam ,viszont az elmúlt időben csak magáról és a családjáról beszél akár órákon át ami már kezd nagyon unalmas lenni. Néha úgy eltudom irányitani a beszélgetést erről, de sokszor vissza térünk ehhez és kezdődik elölről. Ha felkerül a téma akkor már szószerint görcsbe rándul a hassam hogy megint hallgathatom megállásnélkül hogy miket csináltak már megint a szülei, vagy a kutyájáról vagy a macskájáról mesél.

Emelett tény az hogy nagyon érzékeny lány, és törékeny, és félek attól hogy ha megmondanám neki h engem ezek úgy kurvára nem érdekelnek akkor megsértődne, alig beszélne mert félne h megint nem fog engem érdekelni amit mondd, vagy a legrosszabb esetben szakítana velem.

Hogyan lehetne a tudtára adni finoman, hogy a beszélgetéseinknek 90% nem csak erről kéne szóljon, vagy akár érdeklődhetne irántam is.

17/F

2020. aug. 30. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha korrektül el tudod neki mondani, hogy téged ez zavar (nem bunkózva stb) akkor mond meg nyugodtan. Ha ezek után se veszi a lapot akkor hagyjad.
2020. aug. 30. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezeket is átrágtatátok egy csomószor kérdezd meg tőlle nyugodtan, hogy ő nem unja még a témát?

Mármint, ha én lennék így én is jobban örülnék ha figyelmeztetnének, hogy igen is őket ez nem érdekli. Ne beszéljen ő se a levegőbe. Másrészt nem kell elmondanod neki, hogy ez már nagyon régóta zavar, elég ha úgy csinálod mintha most kezdene unalmassá válni.

Vagy esetleg mondd neki, hogy neked rosszul esik, hogy a kuytájával meg a családjával rengeteget törődik viszont róllad nem is érdeklődik, olyan ez neked már mintha csak barátok lennétek e miatt. Szeretnéd, ha kicsit te meg ő lennétek a téma.

Mellesleg az ilyen lányok állati idegesítőek tapasztalatból mondom és az esetük 90% minden figyelmeztetés után darálja majd a hülyeségeit tovább.

18/L

2020. aug. 30. 20:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sok debil kommentelőnek aki engem kezdett el kritizálni, ahelyett hogy értelmezné a kérdést. A többieknek meg köszi
2020. szept. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!