Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem unni a barátnőmet, lehet szakítanom kéne vele ?
Sziasztok !
Nem szeretnék nagyon belemenni a részletekbe, de ez egy elég friss kapcsolat.Barátnőm nagyon beszédes de ez eddig nem zavart, szerettem benne meg aranyosnak tartottam ,viszont az elmúlt időben csak magáról és a családjáról beszél akár órákon át ami már kezd nagyon unalmas lenni. Néha úgy eltudom irányitani a beszélgetést erről, de sokszor vissza térünk ehhez és kezdődik elölről. Ha felkerül a téma akkor már szószerint görcsbe rándul a hassam hogy megint hallgathatom megállásnélkül hogy miket csináltak már megint a szülei, vagy a kutyájáról vagy a macskájáról mesél.
Emelett tény az hogy nagyon érzékeny lány, és törékeny, és félek attól hogy ha megmondanám neki h engem ezek úgy kurvára nem érdekelnek akkor megsértődne, alig beszélne mert félne h megint nem fog engem érdekelni amit mondd, vagy a legrosszabb esetben szakítana velem.
Hogyan lehetne a tudtára adni finoman, hogy a beszélgetéseinknek 90% nem csak erről kéne szóljon, vagy akár érdeklődhetne irántam is.
17/F
És amikor a telefonba hallgatom ezt tőle? :DD
Na de komolyan, értelmes válaszokat várok, mert ez csak egy kis időre gyógyír.
Ne azt mondd meg neki, hogy unalmas vagy és kussolj már erről.. vagy ahogy az első kettő nagyon értelmes ember (aki szerintem még nővel két méteres távolságon belül nem igazán került közel egymáshoz) mondta azt se csináld..
Hanem kedvesen, hogy nagyon sokat beszéltünk már erről, és mi lenne ha más témákat is átbeszélnénk? Vagy esetleg kezdjetek el sorozatot és filmet nézni együtt és beszélgessetek arról.
Vagy milyen témák vannak, amik téged érdekelnek?
17/L
Miről szeretnél vele beszélni, Hegel dialektikájáról vagy a Higgs-bozonokról?
Biztos te marha izgalmas dolgokról beszélhetsz....inkább szakíts szegénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!