Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett miért nem ír most már? (Bővebben lent)
Volt egy lány interneten ismerkedtem meg vele.
Nem tudom van e ilyen de az első beszélgetés után úgy éreztem hogy kötődöm a lányhoz és nagyon szívesen megismerném jobban. Pár napig beszélgettünk de nagyon sokat hosszú estig és egyik este írta hogy majd reggel ír.
Másnap délben írt hogy már fent volt egy ideje de orvosnál volt én megkérdezte hogy miért volt orvosnál majd egy napig nem írt. Megnézte amit írtam én kérdeztem is tőle de ő nem válaszolt. Másnap már meguntam és úgy mond elkezdtem magamban beszélni és elmondtam mindent amit gondolkodtam akkor erre ő azt írta hogy sajnálom és letíltott.
Nem tudom miért csinálta nem mondtam semmi rosszat szerintem ugyan akkor félek hogy valamit elrontottam egyáltalán nem értem hogy miért kellett ezt csinálni írtam neki máshol is de ott megsem nézte ugyan akkor azt láttom hogy aktív a platformon. Valaki tudna segíteni hogy miért történhetett ez?
Ne gondolj mindent túl. Mi van, ha tényleg orvosnál volt, így is volt neki elég gondja (nyílván nem mondta el még neked, hisz alig ismeritek egymást), és az utolsó dolog ami hiányzott neki, hogy "zaklatod" (magadban írogatsz neki, stb.). A csaj helyében én is úgy éreztem volna hogy túlságosan rátapadsz, nyomulsz, persze hogy letiltott.
De mindez csak saját vélemény, nem sokat írtál, de nekem ez jött le belőle. Mindenesetre azért sok sikert, és hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!