Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elúszott a hajó? Feladjam?
Figyelt kérdés
A kiszemeltem most insta storyba kirakta,hogy " kérdezz tőlem valamit".
Valaki írta,hogy "kbe",és ezt írta:
"k:9-10
b:1000
e:meg csak ismerkeduuuunk😌"
2020. aug. 24. 18:16
A kérdező szavazást indított:
elúszott a hajó,add fel
talán még finoman próbálkozz
30 szavazat
2/26 A kérdező kommentje:
Ja és mellé barakott egy képet,amin Ő van,meg egy srác
2020. aug. 24. 18:17
3/26 anonim válasza:
Áhh, de jeleztél már feléje valamit? Éreztetted vele hogy neked ő bejön?
5/26 A kérdező kommentje:
Igen,dumáltunk már,de valamiért abvamaradt
2020. aug. 24. 19:17
6/26 anonim válasza:
Mi van?
Mi ez a “kbe”?
Bocs, de tényleg nem értem, pedig nem vagyok öreg.
7/26 anonim válasza:
#6 én is csak később jöttem rá xD külső, belső, esély. Szerintem
8/26 anonim válasza:
Áh köszi 7-es.
Most akkor már csak azt nem vágom, hogy ki írt kiről véleményt?
A srác ezt kirakta, valaki meg kérte, hogy ez a pasi véleményezze őt (azt, aki ezt kérte)? És ezt akkor erre az illetőre kell érteni? Magyarul hogy mással randizgat?
Ha utóbbi a helyzet, én nem próbálkoznék, kérdező. Ha komolyan érdekelnéd, akkor veled ismerkedne. Ha mégse jönne be neki ez a valaki, akkor lendülj akcióba.
9/26 anonim válasza:
Abbamaradt mert már más valaki érdekli. Az ilyen csaj nem csak egy sráccal ismerkedik. Elúszott, de ha valamivel fel tudod kelteni az érdeklődését akkor megint reflektor fénybe kerülhetsz.
10/26 A kérdező kommentje:
De ettől az insta sztoritól elszomorodtam,hogy ennek annyi😢🤧
De lehet,hogy csak valami hecc?
2020. aug. 24. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!