Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Olvasd lenn!
Figyelt kérdés
Van egy fiú egy baráti társaságból aki velem egy idős egy ngyon tetszik nekem! 2szer már irogattunk mindkétszer több mi egy órát szóval van témánk de élöbe szinte egymáshoz se szólunk.
Írt kedvességeket is.
Élőben néha rajta kaptam hogy engem néz és nem tudom mit csinaljak! Köszönöm a segítséget
2020. aug. 23. 14:14
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy ő bátortalan, nyugodtan menj oda hozzá élőben. Ne támadd le azonnal, hogy járjin veled, de legyél vele kedves, pár kedves szót szólj, pl. dicsérd meg a felsőjét, stb.
2/8 anonim válasza:
Irogass vele többször, ha van kedved, hívd el sétálni, fagyizni stb. Ha látod rajta, hogy élvezi, nyugodtan kérdezd meg, hogy lenne-e a pasid.
Sok sikert!:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindent az 1 válaszolónak mondom hogy most más a haja és azt megdicsertem
2020. aug. 23. 16:14
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én bejelöltem egy tanulós alkalmazáson (nem messengerezik)és ott ő írt rám utána meg én és nem akarom zavarni hogy megint én írok rá
2020. aug. 23. 16:17
5/8 A kérdező kommentje:
És mit írjak neki?( Pár napja taliztunk)
2020. aug. 23. 16:18
6/8 anonim válasza:
Hívd el valahová, hogy menjetek fagyizni, moziba, stb, nemtudom hány évesek vagytok. Ha nagyobb társaságban vagytok, beszélgess vele olyanról amiről üzenetben beszélgettek, ez jó lesz arra, hogy elkezdjétek, aztán majd alakul közben a téma is.
7/8 anonim válasza:
Ha van közös témátok, akkor arról irogassatok. Vagy kérdezd meg tőle, hogy tetszik-e neki valaki. Próbálj egy kicsit "nyomulni" rá!:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. aug. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!