Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem de nem merem fel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem merem fel vállalni a szüleim miatt miért?

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy fiú és tetszik és ma szerelmet vallt nekem de én mondtam neki higy atkellene ezt gondolnunk és azt mondta higy oké én pár napja gondolkodom ezen higy tetszik meg minden nem merném felvállalni mert pár fiú c. szekaltak higy együtt vagyunk hogy esküvő lessz meg higy osszeadtak minket de nekem ez kínos volt. És az anyukám nme akarja hogy osszejojjek vele mert osszeveszett a fiú anyukájával a fiú picit duci de valahogy én nem a külsejét szeretem hanem a belsejét.

2020. aug. 21. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te dolgod, nem anyukádé. A gyerekes piszkálódással meg nem kell foglalkozni.
2020. aug. 21. 22:46
 2/4 Thispain ***** válasza:
100%

Előszőr is, *vallott, *hogy, *át kellene ezt, *lesz, mellesleg döntsd el, hogy használsz-e ékezetet, avagy sem(a vesszőhibákra azok elnézhetősége miatt nem térek ki).

Másodszor, ne érdekeljen, ki kivel veszett össze, és ki kivel nem, ki piszkál téged és ki nem, vállald fel.

2020. aug. 22. 01:56
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha szereted, akkor mondd el neki. Ha a fiúk szekálnak ezért, ne vedd figyelembe. Biztos féltékenyek rátok. A szüleid meg majd kibékülnek a fiú szüleivel.
2020. aug. 22. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a srácot ne habozz csajszi nem anyukádékkal akarsz majd közös életetet már mint házasság meg ilyesmi
2020. aug. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!