Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a barátnőmmel tudatni hogy nem kövér?
Tényleg nem kövér.
Barátnőm:16L
Én:16F
"Nézd, nem vagy kövér. Ha meg annak gondolod magad, akkor tegyél ellene."
Ennyi.
Ez egyénfüggő. Én is évekig láttam kövérnek magam, pedig visszatekintve túl sovány is voltam. Rajtam az segített (nem túl szép de ez az igazság), hogy egyszer csak körbe lettem véve nálam ,,kövérebb" emberekkel és rájöttem hogy ha ők nem tartják annak magukat akkor én nem is lehetek kövér.
Nem ismerem a barátnődet de a személyiségétől függ hogy a tények vagy a szép szavak segítenek-e. Ha egyik se akkor sajnos csak az idő marad.
Egyénfüggő. Kilógnak a csontjaim mindenütt és egy zsírdisznónak látom és érzem magam. A nálam husibb barátnőimet meg szexisnek látom.
Nem mérvadó a véleményed egy testképzavarnál... :) Próbáld meg, mondd neki sokat, hogy vékony, csini.
6#
Az alapjàn, amit ìrsz, te csak pont ne beszélj testképzavarról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!