Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene most tennem?
Sziasztok!
Na szóval (Tudom nem illik Na szóval, Háttal kezdeni a mondatokat..😂) Van egy fiú az osztályunkban. Már lassan 8.éve ismerjük egymást de most 7.-ben nagyon furán kezdett el viselkedni. Minden szünetben oda jött hozzám (NEM A KARANTÉNI IDŐD
SZAKOT ÉRTEM EZALATT!) és állandóan elkezdett piszkálni. Piszkálás alatt értem: Elkezdte veregetni a hátam, elvitte az összes cuccomat amit kiraktam az órára és vagy eldugta pl.az egyik füzetem vagy kidobta az ajtón a folyosóra vagy elkezdett vele szaladgálni a teremben. Pl: Ének órán ilyeneket szokott mondani idézem:
„Olyan szép arcod van”, „Olyan szép vagy!” ilyeneket mondott. A barátnőim azt mondták hogy jól összeillenénk pedig szerintem nem. Sokszor kérdezte hogy merre mész? Erre én válaszoltam:
Ha jó napom volt: Haza megyek!
Ha rossz napom volt: Amerre az út vezet! Volt olyan amikor beteg voltam mondta hogy „Hiányoztam neki!”
Nem tudom nem tudok rajta elmenni!
Most a fiú mit szeretne? Barátságot? Vagy többet? Nem tudok rajta eligazodni! Légyszíves segítsetek!

Szerintem többet. Elég gyerekes viselkedés ez a piszkálós dolog, de az is erre utal. Érdeklődik irántad...
Mondjuk a bókok nem illenek a képbe, ennek alapján simán lehetne egy troll. De mivel sok ideje ismered, erre nincs sok lehetőség.
Ha tökös, akkor nem piszkálna, ha nem az, akkor nem bókolna. Lehet valami átmenet.
De ha te neked nem tetszik, akkor ne menj bele a játékba, vond kérdőre.

2-es vagyok.
Ha tetszik neked a fiú, akkor adj neki esélyt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!