Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Osztály társal kezdeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztály társal kezdeni?

Figyelt kérdés
Új osztályom lett és van egy fiú aki nagyon bejön és meg szerettem. Mindenki szerint be jövök neki meg már meg akart csókolni és puszilgatott több jelet is adott hogy viszonzottak az érzéseim. Osztály társal kapcsolat? Mi a véleményetek erről?

2020. aug. 6. 00:13
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
ne.
2020. aug. 6. 00:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tőletek függ, csak számoljatok azzal hogyha rosszul sül el, akkor elég kínos és rossz érzés lesz hogy azután is mindig látni fogjátok egymást.
2020. aug. 6. 01:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg. Ha értelmes emberek vagytok, akkor nem lenne probléma a szakítás utáni időszak, de remélhetőleg erre nem kerül sor ;)
2020. aug. 6. 01:15
 4/9 anonim válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2020. aug. 6. 03:16
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
pasizni mindig lehet, de a helyesírást pl csak suliban lehet megtanulni leginkább. Inkább tanulj, hogy ne legyél egy betonrépa.
2020. aug. 6. 08:17
 6/9 striga ***** válasza:
94%

Ha lehet, inkább ne. Arra is kell gondolni, ha majd vége lesz, kicsit kellemetlen lesz naponta együtt lenni. Anno járt így két osztálytársam, és ciki volt egy jó évig nekik.

Na meg ez olyan, mint amikor egy pár együtt dolgozik. Nem jó sülve főve együtt lenni, azt sem tudod megkérdezni, hogy milyen volt a napod. És egy idő után kb elegetek lesz egymásból.

2020. aug. 6. 10:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat várom a többiekét is:)
2020. aug. 6. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem inkább ne. Látásból ismerem a helyzetet. Mondhat i tapasztalat. Ha ne talán úgy alakul, hogy nem müködik, nagyon rossz lesz utána. Ennek ellenére szerintem barátkozzatok nyugodtan. Ismerkedjenek. Aztán később kiderül majd mi lesz és mit szeretnétek
2020. aug. 6. 18:45
 9/9 anonim válasza:
100%

Szerintem nyugodtan, ha kellőképpen megismertétek egymást és megvan köztetek a kémia akkor hajrá csajszi!

Persze csak ha nem egy fuckboy velük köztudottan vigyázni kell😌

Nem értem miért írja szinte mindenki azt, hogy nem jó ötlet

En is ugyanebben a helyzetben voltam...összejöttünk...

Nyilván eljött a szakítás ideje is de

mi megtudtuk beszélni a dolgokat és nem volt harag🤷🏼‍♀️

Szóval szerintem ha érettebbek vagytok 14,15,16 vagy több évesek nincs mire várni, vágjatok bele!

Sok sikert kívánok a továbbiakban!

2020. aug. 11. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!