Mit tudok vele kezdeni?
Sziasztok!
Jött egy fiú az osztályunkba, nem ismeretlen személy, ezidáig évfolyamtársunk volt, csak a sok igazgatói intő, meg a balhéi miatt át kellett tenni. Csak tegnap jött, de már elegem van belőle, bár hozzáteszem, mindenki utálja. Folyamatosan teszi a megjegyzéseket a mellemre (75D), bögyösnek hív, mindenféle becenevet talált ki számomra, azokat ordítja, ha meglát, vagy ha felszólítanak órán, iszonyat kínos... Az a helyzet, hogy régebben is rá volt kattanva a mell témára, így nem "szokatlan", de annál kellemetlenebb ezt egész nap hallgatni (régebben nyilván nem hallottam őt erről ilyen sokszor, hetente kétszer csoda, ha láttam, de így, hogy osztálytárs...)
A többiek szerencsére nem szórakoznak vele együtt, de ő egyedül is elég.
Mit kéne tennem? Szóljak vissza? Vagy szóljak osztályfőnöknek, igazgatónak? Semmi nem lenne belőle, már rég ki kellett volna rúgni (kijöttek az intők száma, mint írtam), de nem tesznek semmit, ezért nem is szóltam senkinek erről. Kérlek segítsetek, két napja van itt, és gyomorgörccsel megyek iskolába most már...
A válaszokat előre is köszönöm! 14/L.
De hát miért kéne szólni, hiszen amikor mondja, mindenki hallja, a tanárok és a gyerekek is, nem?
Tehát tudnak róla...
A szüleidnek szólj, és majd ők beszélnek a szüleivel és a tanárokkal, és a rendőrséggel, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!