Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet vele kezdeni?

Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki elég sokat beszél. Ha beszélgetünk egy adott témáról, és hirtelen csend lesz, én meg mondanék valamit témával kapcsolatban, akkor neki is rögtön eszébe jut valami azzal a témával kapcsolatban és fújja fújja.Nem mindig de előfordul gyakran. ő amúgy sokkal többet beszél, mint én, de azért felőlem is szokott érdeklődni, meg amúgy kedves, segítőkész,csak megis fura.Szerintetek nem érdeklem, vagy csak ő nem veszi magát észre, ha beleszól a dumámba?
2018. jan. 9. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a szavadba vág, akkor vagy nem érdekli amit mondassz, vagy - ami valószínűbb - nem figyelt oda rád. Nekem a pasim szokott ilyet csinálni, hogy nem figyel, aztán rá két percre szólal meg, hogy mondtam e valamit.
2018. jan. 9. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
(mondasz)
2018. jan. 9. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy probléma. Ha tényleg feltétel nélkül szereted akkor nem írtad volna ki ezt a megalázó kérdést. A helyedben erősen elgondolkodnék a kapcsolatatotokról
2018. jan. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!