Ha egy férfinek ez a véleménye a szülesről, akkor nem is érdemes kezdeni vele?
Én is hülyeségnek tartom az apás szülést.. főleg az erőltetését!
Évszázadokig nem volt jelen az apa a szülésnél, most pár éve "menőség" lett, hogy ő vágja el a köldökzsinórt.
Hogy lehet értelmezni? Úgy ahogy akarod. Ha rosszat akarsz belelátni, úgyis rosszat fogsz.
Én magam is rosszul vagyok a gondolattól nőként.
Sőt a szoptatás is zavar, hogy a mellbimbómra én szexuális izgalom forrásaként tekintettem 30 évig és utána hirtelen egy gyereket tápláljak belőle...
A te esetedben esetleg kérdezd meg a pasit, hogy most akkor ha szülsz neki, akkor utána nem hajlandó többet szexelni veled? Vagy hogy gondolta?
Még az örökbefogadás is egy opció, ha minden kötél szakad.
"Ezen én is elgondolkoztam párszor. Tök durva belegondolni, hogy ahova berakod, onnan jön a gyerek."
Milyen igazad van... Minden pedofília. De csak ha férfi teszi. Például a pukizás is, meg a nyelvtanulás, többek között. Szóljatok, ha valamit kihagytam! :)
Az baj, hogy nőként túl nagy feneket kerítesz ennek az egésznek.
Mint amikor excsajommal sétáltam, és megjegyeztem egy szembe jövő lányra, hogy mennyire kövér. Erre ő 1 perc alatt levezette ebből, hogy majd ha egyszer gyerekünk lesz és elhízik akkor otthagyom a gyerekkel és nincs is értelme így a kapcsolatunknak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!