Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemémyed erről?
Van egy Srác akit ugy hivnak hogy X.Nagyon jóban voltunk és volt egy becenevem nála amit csak ő használt. Majd mikor volt egy incidensünk hogy megcsókolt, majd kiugrottam a bőrömből olyan boldog voltam hogy végre lesz valaki aki majd szeretni fog és viszont, de kiderült másnap hogy barátnője volt (akivel félév után szakitott kozos megeggyezés alapon)én meg összetörtem.fél év után felkeresett.Rosszul esett es amikor rám írt, megmondtam neki hogy nem tudom azt az egészet elfelejteni sajnálom amit meg is értett, de amikor találkoztunk ugy hogy én meg Y akivel ismerkedek, es aki hivta és ő akkor szomorú ugy mond elhagyos számokat énekelt és a becenevemen szólított.
Előre köszönöm a válaszokat és hogy elolvastátok.
Egyszer már átvert, akkor okosan döntöttél és leráztad magadról. Viszont annyira szeretnéd hogy valaki szeressen és komolyabban nézzen rád, hogy dalolásokkal és becézésekkel megkérdőjeleztet.
Ha fél év múlva ez a srác majd téged csal meg, semmit nem fog érni hogy hányszor mondta hogy szeretlek és hogy becézgetett. A szeretetnek akkor van értelme, ha olyantől jön aki megbízható és tisztel is. Rengeteg embert ismerhetsz majd meg a jövőben, légy türelmesebb. Lesz majd olyan akinek adni tudsz a szavára.
Előzővel értek egyet. Bár nem igazán világos amit írtál. Ha most Y-al ismerkedsz foglalkozz vele és ne foglalkozz X-el. Hiányozhatsz neki, de valószínűleg annyira mint a barátnőjének mikor csókolt téged.
Btw.: Nincs rendes nevük? Nem találtam sose még betű neves emberekkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!