Teszt kérdés, tudom, hogy 2 vonal pozitív, akkor is ha halvány, de erről a tesztről mi a vélemémyetek?
Romed Movo tesztet csináltam, halványan, de időn bőven belül kijött a második csík és rózsaszín, nem szürke. Mi a véleményetek erről a tesztől? Megbízható? Csütörtökre nem vártam, viszont ovus szurkálást is 2 nappal később éreztem, a naptárhoz képest. Mivel naptár alapján voltunk együtt, elég hihetetlen az a második vonal. Folyamatosan érzem, hogy meg fog jönni, nem számítottam rá😱 Nem merek még örülni, holnap vagy holnap után ismétlek, egyenlőre felfogni sem tudom amit látok 😍
Remélem jók a linkek
Mire letelt az 5 perc még erősödött😍 mostmár inkább középerős 😍
Ez egyértelmű
Halkan gratulálok
/ tavaly ilyenkor teszteltem én is..
februári a kisfiam🥰🥰/
Szia,
Gratulalok, hiszen mar 2napja kesik!
En ugyan igy voltam aprilisban!
Csutortokon kellett volna megjonnie, hetfoig vartam,de egyfolytaban feszult gorcsolt a hasam.
Remenykedtem.
Hetfo reggel csinaltam egy tesztet ami egyertelmuen latszott de 5perc mulva erosodott jobban.
Amugy nekem is 2nappal kesobb volt a peteeres, legalabbis ugy ereztem, mostmeg mar biztos. Igy hogy tudom hanyhetes.
11hetes leszek szerdan :)
Minden jot kivanok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!