Mi a vélemémyetek?
Lányom 12 éves. Mai napon már kezdett panaszkodni, hogy ciki az, hogy én mosom még a haját. (Egyébként nem ez volt az első panaszkodás, de mostmár komolyabban panaszkodik)
Szerintetek is ciki ez?
Hát eléggé. Egyrészt amit az előttem szóló írt, másrészt meg nagylány már ahhoz hogy megcsináljon ilyen alap dolgokat.
En 16 vagyok és már nem is emlékszem mikor volt hogy nem tudtam egyedül megoldani az alapvető tisztálkosást. Ne haragudj de nem kell (szinte szó szerint) kitörölni a fenekét.
Ha ő annak érzi, akkor illene tiszteletben tartanod.
És nem mellesleg némi önállóságra tanítani.
ha egyedül akar mosakodni, akkor mért kérdés, hogy egyedül fog mosakodni? ne egyél már ilyen beteg tag...
nem az a ciki hogy egy anya segít a gyerekének hajat mosni (én elég sokáig igényeltem, mert rohadt hosszú és sok hajam volt, egyedül nem bírtam el vele), hanem az, hogy a gyerek kéri egy ideje, hogy ne mosd meg neki, de te nem hagyod. a vécézést id nyolcévesen hagytad rá, napokig tartó veszekedés után?
Lányom csak öt éves, de pár hete kitalálta, hogy ha fürdik akkor apa menjen ki mert ezek.olyan csajos dolgok :D -ezeket szerintem alap hogy tiszteletben tartjuk, egy kamaszlánynál meg pláne.
(Ha nem vagyok otthon, gond nélkül fürdik az apjával, szóval nincs ebben semmi gond, sőt pucérkodik is lazán az apja előtt fürdésen kívül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!