Mit gondoltok az EOS-rol? Megeri az arat? Milyen velememyetek van rola?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 19:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg az árát.Nagyon gyengén hidratálja az ajkakat.Nincsenek túlságosan cserepes ajkaim,de még azokkal sem tudott semmit kezdeni.
2/6 anonim válasza:
Nem hidratál, szóval mint ajakápoló semmit nem ér, akkor meg minek?
4/6 anonim válasza:
Hát :) nem ér annyit mint amennyire nyomják az emberek hogy huu ilyen meg olyan jó
Hozzáteszem én egy hatalmas sminkb*zi vagyok =D nekem is felkeltette az érdeklődésem amikor még nem lehetett itthon kapni, aztán volt szerencsém kipróbálni boltban nyaralás alkalmával
Egyből elment tőle a kedvem
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, engem állandóan hívogat meg küldi a csekkjeit 2 havi UPC tartozás miatt 132000-ret fizessek :)
6/6 anonim válasza:
Nem éri meg.2000 forint és úgyanúgy hidratál mint egy 500 forintos labello. de a labello még mingig jobb.csak menőzésből szoktak venni sokan hogy elmondhassák ,,van eosom" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!