Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi fontosak egy fiúban? Mitől lesz vonzó nektel egy fiú?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 11:21
11/12 anonim válasza:
én mindig azt keresem egy fiúban hogy mennyire hasonlítunk, nem hiszek abban hogy az ellentétek vonzzák egymást, hosszútávú kapcsolatot csak hasonló emberrel lehet tervezni. szeretem ha egy fiú elegánsan öltözik, és ha karakteres arca van, nem árt ha magasabb nálam (155 cm vagyok, szóval nem nehéz). ugyanakkor nem bírnék olyan fiúval együtt lenni aki nem akar beszélni az érzéseiről, a kommunikáció nagyon fontos. persze az hogy mindezt egy fiúban megkapjam szinte lehetetlen, de egy "álomfiút" így képzelek el.
12/12 anonim válasza:
En fiu vagyok, de van egy tanacsom a lanyok fele, eloszor mindig azt nezzetek meg egy pasiban, hogy milyenek a baratai, hogyan viselkedik korulottuk.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!