Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi fontosak egy fiúban? Mitől lesz vonzó nektel egy fiú?
Magabiztosság főként. Ne akarjon másoknak megfelelni, érezze jól magát a bőrében. Ha nem is érzi így, "fake it till you make it", tudod :D
Plusz az is bejön, ha nem fél az érzéseitől.
Az ápoltság alapelvárás, a jó illatú parfüm viszont sokat dobhat rajta. Én személy szerint szeretem az enyhébb, vanília vagy virágosabb illatokat.
18L
Én a határozottságot, és a humort, és az őszinteséget részesítem előnybe.
Kulsőre meg annyi, hogy adjon magára, és mivel én nagyon magas vagyok, legyen legalább egy picit magasabb nálam 😄
Nálam a hűség, a magabiztosság, a határozottság és az intelligencia van előnyben...... 😊
Nagyon sokat dob nálam ha jó a parfümje (ha van), és nyilván az sem hátrány ha meg tud nevettetni 😅 nem hiszem hogy magas lennék, viszont nagyon szeretem a magas sarkú cipőket, így az is pozitívum ha legalább egy fél fejjel magasabb mint én 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!