Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ne legyek szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek szerelmes?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy helyen dolgozunk diákmunkán, korábban a közös társaságunkból adódóan is találkoztunk. Voltak fellángolásaim iránta, de egy hónapnál eddig nem tartottak tovább. Nyaralni voltam az útóbbi egy hónapban az egyik rokonnál a balatonnál, nem gondoltam rá egy percet sem mégcsak nem is érdekelt mivan vele. Mióta haza jöttem és találkoztunk nem tudok másra gondolni. Hogy szüntetthetném ezt meg? Nem akarok semmi komolyat érezni iránta. Próbálom kerülni de egyszerűen nem sikerül. Egész eddigi életemben próbáltam kerülni a szerelmet, és nem akarok szerelmes lenni. Másrészt soha nem volt egy fiú sem aki iránt hasonlót éreztem volna.

2020. aug. 4. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából annyit tudsz tenni hogy lefoglalod magad mással.

Egy csomó más dolog van a szerelmen kívül amin tud járni az agyad. Például hobbik, érdeklődési kör meg ilyesmik. Vagy esetleg szerezz sok barátot és akkor ők is el tudják vonni a figyelmedet erről. Ezt mindet saját tapasztalatból írom neked, mivel nagyjából én is így vagyok ezzel a szerelem dologgal.

2020. aug. 4. 20:34
 2/4 Thispain ***** válasza:
Miért nem akarsz szerelmes lenni?
2020. aug. 4. 21:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a kapcsolatban tipúsú ember,képtelen vagyok hosszútávon szeretni, eléggé nárcisztikus személyiség is vagyok ezen felül 2 napig tudnám sorolni az okokat, hogy miért nem szeretnék szerelmes lenni.
2020. aug. 5. 00:15
 4/4 Thispain ***** válasza:

Gondolom ezen okok nagy részét a megfelelési kényszer valamely formája szüli ki.

A javaslatom az, hogy éld ki az érzéseidet, és vágj bele, anélkül, hogy hosszútávon próbálnál szeretni, emellett azzal is kísérletezhetsz, hogy elveted a kapcsolatban való lét "illemszabályait", és olyan kapcsolatot alakítasz ki, ami neked még kényelmes(ha ezzel kapcsolatban nyiltan kommunikálsz a fiúval, nagy valószínűséggel megértően fog viszonyulni ehhez).

2020. aug. 5. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!