Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá magamat, hogy ne legyek szerelmes?
Szia.
Hát, az a baj hogy az érzelmeket nem igazán lehet irányítani. Hogy ha az leszel hát az leszel. De persze próbálni szerintem meglehet.
Ha én is ezt szeretném elérni, és ilyen céljaim lennének, akkor szerintem szimplán minden ilyesmit figyelmen kívül hagynék. Nem foglalkoznék vele, teret és esélyt sem adnék neki hogy esetleg legyen alkalma egy fiúnak felkelteni az érdeklődésem. Szerintem sportolnék,barátnőkkel csajos napokat tartanék, sokat koncentrálnék a tanulásra, kipróbálnék új dolgokat. Talán ezek elterelnék a figyelmem,de biztosan nem görcsölnék rá erre az egészre, mert csak annál rosszabb lenne,és annál többet kattognék rajta.
Szóval csak lazulj, és éld az életed. Hogy ha a lelked, szíved nem bír el több fájdalmat, hidd el, akkor úgy is elzárja magát. Talán ez egyfajta saját tapasztalat is.
Kitartás😊
"azt akarom, hogy lássák az emberek, hogy nem kaphatnak meg soha"
Csak nem felsőbbrendűnek érzed magadat, mert te igenis szabad vagy és leszel is? Szerintem elvből baromság ez a gondolkodás menet, az érzelmeket nem tudod kiölni magadból. Az érzelmek különböztetnek meg minket az állatoktól (jó, nyilván még sok minden más is). Szerintem szimplán kezeld lazán a dolgokat, és élj úgy, ahogy neked kényelmes, csináld amit szeretnél. Én nekem se volt komoly kapcsolatom közel 3 éve, sajnálom a függetlenségemet beáldozni, nekem így kényelmesebb, ettől függetlenül vannak érzéseim, és néha igenis bele megyek a kavarásokba - ettől függetlenül komoly kapcsolatra én se vagyok nyitott, maximum, ha valaki tényleg nagyon megfogna. :D
Na most kapsz 1 fiús ,de a valósághoz közeli választ.
Először is ilyen ,hogy érzelem irányítás baromság ,maximum az empátia amit itt kitudnék emelni ,mert olyan tényleg létezik ,de ez hogy te nem tudsz a másik nélkül élni ez akkora ,de akkora 1 baromság.Kutatni kell élni az életed, a céljaidat elérni ,már ha van és nem lesz időd ilyen hülyésegekre gondolni.
Egyébként a tömegből az olyan ember mindig kitűnik aki céltudatos és egy erős jellem ,de ez nem attól fog kialakulni ,hogy te ezt most megfogadod ,hanem ez ösztönszerűen.
Aki meg ilyen görcsösen rátolja ,hogy senki nem kaphatja meg ,hát az a legrosszabb ,mert 1 ilyen ember,amikor lehetőség nyílik valamire egyből elrontja ,vagy átveri a másik felet, és ami a legroszabb ,hogy pont hogy bárki megkaphatja .... Na de ja sok sikert ,inkább az életed tedd rendben ,mert aki ilyet akar annál vannak bajok fejben ezt most nem sértésből írom ,hanem ilyen a mai világ ,mindenki ki akar tünni görcsösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!