Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy lány osztálytársamba.
Lehet már elkéstem, de
Tisztáztad magadban pontosan mit akarsz a lánytól?
Szerintem própáld meg. Gondold végig mi veszteni valód van. Nyilván ha baráti kapcsolatban vagy a lányal, vagy a párjával kétszer gondold meg mit csinálsz.
Tudod milyen a kapcsolatuk? Tele van izgalmakkal, bizalommal, szeretettel?
Mert akkor tényleg nincs sok esélyed. De azért megprópálhatod. Hívd el valamire. Ha viszautasítja mondván hogy foglalt mond neki, hogy attól még ismerkedhet emberekkel, ha csak egy kávéról van szó. Aztán szépen lassan hidegítsd el a párjától, és egyútal vonzzad magadhoz. Ha nem sikerül akkor meg legalább nem úgy mész tovább, hogy meg kellett volna próbálni, és ezt nem tudod egykönyen elfelejteni. Így meg megpróbáltad, nem sikerült. Csapj egy görbe estét, ha nagyon szíven érintett a legjobb haverjaiddal, és/vagy menj tovább, és minél hamarabb keress valaki mást, és felejtsd el ôt.
Ha meg sikerült, örülj neki!
Gondold végig, aztán csináld, amit hoszú távon jónak látsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!