Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek szerelmes?
Figyelt kérdés
Életemben először lettem igazán szerelmes egy fiúba, nem csak vonzódtam hozzá, már fájdalmasan szerettem, 7 hónapja 11 napja (igen számon tartom), hogy össze vagyok törve mert friend zone-ba rakott, azok után ami történt köztünk. Ö már talált mást h el felejtsen, szakítottak is, s el beszélgettem vele hogy ami jeleket láttam tőle, még érez irántam valamit? s teljesen vissza utasított, hogy nincs s ha lenne se járnánk. Nem tudom miért nem tudok ki szeretni ezek után is belőle, akárkivel feküdne le a szemem előtt, akármi történne, ugyan úgy érezném ezt s érzem, s csak fáj nekem, miért nem múlik ez már el?? Miért kell ennyire ragaszkodni egy másik félhez, hogy tudnék véget vetni ennek? Kérlek segítsetek mert már testileg is össze omlottam mint lelkileg.
Tudom fiatal szerelem jaj nagy dolog, de akkor miért nem múlik el?
Keress valamit ami lefoglal, töltsd el intenzíven a napjaidat. Vagy keress másik srácot
17f
2019. ápr. 23. 18:15
2/7 A kérdező kommentje:
Kerestem, több srác is adódott, de nem tudtam érezni semmit irántuk, akárhogy próbáltam, nem éreztem jól magam egyikkel sem, s a napjaim szinte ugyan úgy telnek, nincs amit csinálni csak kockulni és sorozatot nézni, idáig semmi nem hatott
2019. ápr. 23. 18:17
3/7 anonim válasza:
Hát úgy elég nehéz,ha az illetőt,szinte minden nap látod!Hidd el pár hónap(még),és elfelejted!Tudom hogy fáj,meg sz@r értés,de ha minden nap látod,úgy nehezebb elfelejtenu/elengedni valakit!Ahogy az első írta,foglald el magad vmivel!vmilyen sport,vagy akármi!
2019. ápr. 23. 18:27
4/7 A kérdező kommentje:
Igen minden nap látom, minden nap magamat hibáztatom, neki kezdtem súlyokkal gugolni s edzeni, egyszerűen elegem van a sok sírásból és abból, hogy ő nem érti meg mi a szerelem, s még bánt is ezzel, hogy nem akar semmit tenni ez ellen. Remélem még egy év elég lesz, hogy ne érezzem ezt (régebb óta szeretem). Fáj olyanhoz kötődni aki bánt. De köszönöm mindenkinek, s csak abban reménykedhetek, hogy mindennek van oka, s ennek is lesz valami oka.
2019. ápr. 23. 18:34
5/7 anonim válasza:
Idővel majd kihevered. Kösd le a figyelmedet mással, ne a szerelemmel. Fiatal vagy még - megteheted.
F.
2019. ápr. 23. 21:08
6/7 anonim válasza:
Hát.. nem akarlak elkeseríteni de voltam hasonló helyzetben és 4 év viszonzatlan szerelem után még további egy év kellett ahhoz hogy átlagos emberként tudjak tekinteni az illetőre. Valamivel fiatalabb voltam mint te (asszem 12 amikor kezdődött), naponta találkoztunk (edzésen), jól kijöttünk de mikor szerelmet vallottam egyenesen elutasított. Ez idő közben is tanultam, edzettem, voltak hobbiaim, bandáztunk a haverokkal szóval minden adott volt hogy tovább lépjek de nem ment. Végül az sikerült hogy számba vettem a rossz tulajdonságait és direkt ezeket figyeltem. Nem túl szép módszer de rajtam csak ez tudott segíteni. Ma már tudok közömbösen beszélni vele. Esetleg segíthet ha találsz valaki mást de ne akarj mindenáron pasit mert ha közben másba vagy szerelmes.. gondolom nem kell magyaráznom. Ha érkelnek a részletek vagy egyéb tanácsok írj nyugodtan privátban 17/f
2019. ápr. 24. 18:37
7/7 anonim válasza:
Én is így vagyok. Jelenleg nálam is az a projekt, hogy elfelejtsem. Nekem valamiért az segített, hogy zenéket kerestem/hallgattam. Pl: I hate you, I love you. Amúgy pedig, igen. Próbáld meg magad elfoglalni, olvass vagy valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!