Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a szüleim nem engedik hogy itt aludjon a barátom?
ő:18/F
én:16/L
#5 Lemegyek hídba az ilyen válaszoktól...
"itt neked kell a felnőttnek lenni"
mondod ezt egy 16 évesnek a szüleivel szemben. Hát éppen ez az, hogy nem neki kellene felnőttnek lennie hanem a szüleibe kellene egy kis felnőttség.
Éppen, hogy az ő igénye ami jogos és a szülei döntése pedig önkényes és észérvekkel nem védhető.
Sokféle választásod van. Próbálkozhatsz először finoman meggyőzni őket, hogy kaptál felvilágosítást és nem kell aggódniuk. És különben is azért a szüleid hogy megadják neked amire egy egészséges embernek szüksége van és erre szüksége van.
Ha így nem megy akkor be is lehet durvulni, de ebből konfliktusok lesznek, amiket akár érdemes is lehet bevállalni hogy egy kis mozgásteret kiharcolj magadnak.
Pl bejelentheted egyik nap hogy már nem vagy szűz, akkor is ha au vagy. Vajon így mi lesz az érv hogy ne jöhessen át?
10es
11es
12es
köszönöm szépen❤❤
Kedves 12-es!
Az "itt neked kell felnőttnek lenni" részt arra értettem, hogy egy ilyen helyzetben is neki kell felnőttként kezelnie SAJÁT MAGÁT és a szüleit is. Vagyis neki kell előállnia ezzel, beszélnie velük akár a szexről (elmondani, hogy nem állnak készen) és azt is, hogy filmezni szeretnének. Érvelnie kell, ugyanúgy ahogy a szüleinek is felnőttként kell(ene) kezelniük a kérdezőt és nekik is érvelni, hogy miért nem akarják a filmezést sem.
Remélem mostmár érthetőbb.
de tudják nagyon jól amúgy hogy nem állok készen mert már mondtam nekik
de akkor se hiszik el hogy csak filmeznénk...
Soha nem értem meg az ilyen fafejű szülőket. Az se kellene hogy gond legyen, ha tényleg szexelni akarnál. 16 évesen már teljesen rád kellene ezt bízniuk.
Ha nem hiszik el, hogy filmeznétek és attól féltenek, hogy lefekszel vele, akkor várj egy két hetet és mondd nekik hogy lefeküdtél vele. Kíváncsi vagyok erre mit reagálnak? Én simán meglépném ezt és amikor alább hagyott a csodálkozás akkor megmondanám nekik, hogy valójában nem, csak azért mondtam, hogy lássák ez a döntés mennyire nem az ő hatáskörük már.
16os
köszi szépena választ
nem rossz ötlet❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!