Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha az alabbiak miatt feltekeny vagyok?
Ha ennyire olyanokkal van akik ugrálnak körülötte és előtted nézeget másokat, akkor érthető hogy ezt érzed. Élvezi a figyelmet és hogy tepernek érte. Fordított esetben ha te állandóan más lányokkal lógnál helyette és másokat figyelnél a társaságában, már rég a sarokban sírna hogy miért nem foglalkozol vele.
Tenni sok mindent nem tudsz, maximum szólni hogy ne legyen tiszteletlen veled, de ha folytatja, akkor annyi lehetőséged van hogy lezárod vele.
Nálam meglehetősen felejtős az olyan lány, aki, ha a haverjaival lóg, akkor kizárja, hogz vele mehessek. Miféle közös programokra hajlando VELED menni? Nem az a jó kapcsolat, ahol a szabadidőnket EGYÜTT töltjük?
Szerintem ő csak röhög a hátad mögött. A baratnői pedig azért a barátnői, mert nem fogják neked elárulni, hogy félrekefél és röhög rajtad. Ha értelmes (és hűséges) lenne, akkor nem rázna le téged, amikor más fiúkkal találkozik, hanem azt mondaná, hogz figyu, itt van egy régi haverom, gyere velem és lógunk egyet hármasban-négyesben, figyu, itt vannak a haverjaim, menjünk együtt bulizni, stb.
Ez a csaj kb csak azért lesz szomorú, ha szakitasz vele, mert nem ő dobott téged és ez sérti majd a hiuságát.
Nem lennék meglepve, ha kihasználna téged pl. anyagilag is.
Nekem szinte csak fiú haverjaim vannak. Egyszerűen nem jövök ki a lányokkal, feszülten érzem magam.
A barátom tudja ezt, és nem zavarja. Tudja, hogy ha ő a barátom, akkor ő a leghelyesebb, ő a legjobb, másra úgysem cserélném le.
Néha még ő szokta kérdezgetni, hogy pl.focit nézünk és "ő helyes szerinted?" Stb, és fordítva is. Ennek ellenére együtt élünk, és mióta együtt vagyunk, sosem veszekszünk, hanem megbeszéljük a dolgokat (egyik oka, hogy ő utálja, ha kiabálnak, én pedig pánikrohamot szoktam kapni, ha rám kiabálnak).
A bizalom a lényeg és a hűség.
De az, hogy előtted nézegeti a fiúkat, az nem jó. Mármint, ha nem csak úgy "viccből" csinálja. Beszéld meg vele, mondd, hogy zavar.
Ha több időt szán a haverjaira, mint rád, akkor nem is akar időt tölteni veled, szóval mindegy lenne, ha szakítanátok, és keresnél valakit, aki megbecsül.
Sok sikert!:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!