Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baj ha az alabbiak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha az alabbiak miatt feltekeny vagyok?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a baratnom akit nagyon szeretek kb csak fiukkal log. Tobb baratnojetol is megkerdeztem, hogy mi a szitu es ok mind azt mondtak, hogy sose csalna meg. Viszont mondtam mar, hogy rengeteg a fiu baratja meg az udvarloja van, allitasa szerint es tobbszor is nezegette a motoros fiukat az utcan elottem :(. Most nem reg egy legjobb baratjaval talalkozik es ezert kevesebb ideig lathatjuk egymast (inkabb vele mint velem). Tobbszor is csunyan osszevesztem vele mert engem ez zavart. Lehet, hogy csak velem van a baj... Ti mit gondoltok?

2020. aug. 2. 01:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Keress más lányt,nem egészséges amit csináltok .
2020. aug. 2. 01:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire olyanokkal van akik ugrálnak körülötte és előtted nézeget másokat, akkor érthető hogy ezt érzed. Élvezi a figyelmet és hogy tepernek érte. Fordított esetben ha te állandóan más lányokkal lógnál helyette és másokat figyelnél a társaságában, már rég a sarokban sírna hogy miért nem foglalkozol vele.

Tenni sok mindent nem tudsz, maximum szólni hogy ne legyen tiszteletlen veled, de ha folytatja, akkor annyi lehetőséged van hogy lezárod vele.

2020. aug. 2. 01:30
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem gond ha sok fiú barátja van, főleg ha őszinte és tényleg tudod h nem csinálna semmi olyat.. de persze azért még így se egy kellemes érzés, bármennyire is próbálod leplezni. Tudom szeretnél nem féltékeny lenni, mert meg akarsz benne bízni, hiszen a barátai és valószínűleg boldoggá is teszik, de ezeket a gondolatokat néha nehéz elkerülni.. Jó hogy próbáltál erről beszélni vele, de meg kell értened azt is ha ezen érted nem szeretne változtatni, akkor nem tudsz mit tenni. Ha nekem a barátomat zavarná, természetesen változtatnék rajta, de ez csak én vagyok, egy normális ember nem dobja el csak úgy a barátait.. de ha már nem beszél előtted róluk, már az is egy jó irány szerintem. Szóval gyorsan befejezem, de a lényeg h sajnos szokj hozzá vagy engedd el :( mert ha sokat veszekedtek erről akkor egyikőtöknek sem lesz jobb, és csak eltávolodtok miatta egymástól.. Remélem ő is észreveszi majd h ez téged ennyire zavar és emiatt kicsit többet figyel majd rád, h érezd h nem kell aggódnod, mert csak téged szeret igazán!
2020. aug. 2. 01:37
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén nagyon egy kis krvanak hangzik.. és jobbat érdemelnél
2020. aug. 2. 01:40
 5/11 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszotokat. En sajnos nagyon erzekeny vagyok... A baratnom egy nagyon kedves lany es azert valasztottam mert tenyleg ertelmes. En mindent megprobalok ami a tollem teheto es sajnos igy sem vagyok jo. A lanynak nagyon szep az arca de kisse tulsulyos es en nem a testebe szerettem bele. Kerlek ne nevezzetek prostinak. Nehez idoszakban vagyok most es ez a plusz teher nagyon rossz :( az elso valaszolonak nem szeretnek szakitani mert nagyon szeretem es nem akkarok neki fajdalmat okozni... Igy is sokszor osszevesztem vele amiert feltekeny vagyok :(
2020. aug. 2. 02:20
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Nálam meglehetősen felejtős az olyan lány, aki, ha a haverjaival lóg, akkor kizárja, hogz vele mehessek. Miféle közös programokra hajlando VELED menni? Nem az a jó kapcsolat, ahol a szabadidőnket EGYÜTT töltjük?

Szerintem ő csak röhög a hátad mögött. A baratnői pedig azért a barátnői, mert nem fogják neked elárulni, hogy félrekefél és röhög rajtad. Ha értelmes (és hűséges) lenne, akkor nem rázna le téged, amikor más fiúkkal találkozik, hanem azt mondaná, hogz figyu, itt van egy régi haverom, gyere velem és lógunk egyet hármasban-négyesben, figyu, itt vannak a haverjaim, menjünk együtt bulizni, stb.

Ez a csaj kb csak azért lesz szomorú, ha szakitasz vele, mert nem ő dobott téged és ez sérti majd a hiuságát.

Nem lennék meglepve, ha kihasználna téged pl. anyagilag is.

2020. aug. 2. 03:22
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Hát figyelj, te tudod, hogy vele akarsz-e maradni, de én ezután már szakítanék, annyira zavarna, hogy inkább egy "barátjával" töltené az időt, mint velem.
2020. aug. 2. 17:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinte csak fiú haverjaim vannak. Egyszerűen nem jövök ki a lányokkal, feszülten érzem magam.

A barátom tudja ezt, és nem zavarja. Tudja, hogy ha ő a barátom, akkor ő a leghelyesebb, ő a legjobb, másra úgysem cserélném le.

Néha még ő szokta kérdezgetni, hogy pl.focit nézünk és "ő helyes szerinted?" Stb, és fordítva is. Ennek ellenére együtt élünk, és mióta együtt vagyunk, sosem veszekszünk, hanem megbeszéljük a dolgokat (egyik oka, hogy ő utálja, ha kiabálnak, én pedig pánikrohamot szoktam kapni, ha rám kiabálnak).

A bizalom a lényeg és a hűség.

De az, hogy előtted nézegeti a fiúkat, az nem jó. Mármint, ha nem csak úgy "viccből" csinálja. Beszéld meg vele, mondd, hogy zavar.

Ha több időt szán a haverjaira, mint rád, akkor nem is akar időt tölteni veled, szóval mindegy lenne, ha szakítanátok, és keresnél valakit, aki megbecsül.

Sok sikert!:)

20/L

2020. aug. 2. 19:10
 9/11 anonim válasza:
100%
A volt barátom mindig féltékeny volt, holott semmi oka sem lett volna rá, hiszen a többi fiú számomra levegő volt. Mégis nonstop féltékenykedett, hogy majd biztos így, biztos úgy.. :/ Ha én is fiúkkal lógtam volna vagy nézegettem volna őket, megértettem volna, hogy féltékeny. Nekem ez kicsit nagyon fura, mert szerintem is az lenne a normális, ha a legtöbb szabadidőt egymással töltenétek :/
2020. aug. 3. 15:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszokta. Megegyszer beszeltem vele es most sokkal normalisabb szerintem, remelem igy is marad mert nem hiszem, hogy sokaig birnam...
2020. aug. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!