Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljal? Hogyan lehetne ezt elkerulni?
Lassan 2 honapja hogy szakitottunk baratnommel. O szakitott, azzal az indokkal hogy mar nem erzi azt amit kellene..
7 honapot voltunk egyutt.
Viszont azota nagyon sokat gondolok ra es egyszeruen nincs olyan napom azota hogy ne ezen kattogjak.. hogyan tudnam vegleg elfelejteni? Az a baj nekem o volt az elso akit tenyleg igazan tudtam szeretni :/ ra irni mar nem merek es nem is szeretnem, mert ha elutasit nem szeretnek megint visszaesni a godorbe ha mar nagy nehezen de felig kimasztam.. nem tudom mi lenne most jo nekem. Mas lanyra nem tudok ra nezni egyenlore. Valaki valami otlet? :)
21f
Menj el bulizni, az jót tesz. Kivéve ha depis részeg vagy, az olyat nem szereti senki.
Meg mondjuk ne írj ki egy kérdést, amire ha ránézel akkor a csajra emlékeztet. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!