Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
Sziasztok kb 2 hete össze vesztünk egy lány barátommal, facén és az ismerősei közül is törölt. Ugye ismerkedtünk meg minden stb, talit beszéltünk meg de az előtt ment szét minden. Most arra gondoltam hogy be jelölöm újra és meg próbálok megint jó povizni, bocsánatot kérni, stb. Szerintetek csináljam vagy hagyjam abba ezt? Légy szives írjatok valamit. Köszi előre.2020. júl. 23. 09:46
1/7 Gyuri1945 válasza:
Ha erőltetned kell valakivel a jópofizást, az már régen rossz. Nem tudom, hogy mi történt, de ez a letiltalak dolog a világ leggázabb és leggyermetekebb dolga. Gondolj arra, hogy mit is tett: kitörölt az ismerősei közül. Az előző mondatot olvasd el még egyszer hangosan. Szerintem hagyd ezt az egészet.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm azért a választ
2020. júl. 23. 09:56
3/7 anonim válasza:
Hagyd tényleg. Egyrészt legyen önbecsülésed, másrészt ez a lány valószínűleg azért veszett össze veled, mert nem akart találkozni és így könnyebbnek gondolta hogy békén hagyd, mintha megmondta volna egyenesen, hogy ne legyen találkozó.
Nem szeretnek nemet mondani az emberek, előbb tiltják a másikat mint hogy ezt tegyék. Az írásod alapján nem hiszem hogy mondtál volna neki olyat, ami tiltás-törlést ér, főleg hogy még te futnál utána.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké rendben. Csak azt hittem hogy ő lessz az igazi
2020. júl. 23. 12:15
5/7 anonim válasza:
Az igazi nem az lesz, aki alapos ok nélkül gyakorlatilag letagadja azt is, hogy ismer. Ennél már csak az a gusztustalanabb, ha az utcán se köszönne.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2020. júl. 23. 14:27
7/7 Thispain válasza:
Bármi is lesz, a lesz az egy sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!