Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy lány ''barátom'' akivel nagyon jól kijövök mindig szíveket küldünk egymásnak stb.... Mondta hogy nagyon szeret de szerintem nem úgy... És sajnos messze lakunk egymástól úgyhogy csak messengeren tudunk beszélgetni.. Valljam be neki mit érzek vagy így csak a barátságunkon rontanék?

2020. júl. 12. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Gondolj bele, ha összejösztök lesz pénzed az utazásra? Ha nem akkor engedd el, mert a távkapcsolat borzalmas.

Szerintem mondd el neki, mert könyebb, ha tudod az igazságot még akkor is, ha fáj.

2020. júl. 12. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:
16/F
2020. júl. 12. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak kb 70 km...
2020. júl. 12. 19:08
 4/7 anonim válasza:

Korotok?

Amugy szerintem mindenképp vald be neki az érzéseid, mer igy magadon is segítesz es rossz ha magadba folytod az érzéseid, és ha ténylev olyan jóba vagytok akkor ezzel nem rontasz a kapcsolatotokon hanem csak szorosabb lesz, és lehet ő is ugy szeret téged csak máshogy mutatja ki vagy ő se meri be vallani. Remélem tudtam segíteni.

15/L

2020. júl. 12. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mondta hogy nagyon szeret de szerintem nem úgy"

Na igen, itt vannak a gondok. Nem jelent már semmit az hogy ilyeneket írnak vagy szivecskéznek a lányok, sokan bárkinek küldik aki kicsit is szimpatikus számukra (vagy csak szimplán a haverjuk).

"Valljam be neki mit érzek vagy így csak a barátságunkon rontanék?"

Itt van a másik probléma. Neked tetszik, szeretnél többet, azt mondja szeret. Akkor milyen barátságot szeretnél fenntartani? Mert itt minden van, csak az nincs. Nem azért beszélsz vele mert a barátja szeretnél lenni, hanem mert a pasija. Attól félsz hogy ha lépsz felé, akkor megszakad a kapcsolat, mert kiderül hogy nem akart semmi olyat. Sajnos ez benne van, de jobb mint 70 km-re szenvedni tőle és tettetni majd hogy mennyire örülsz az új pasijának, nem?

A harmadik pedig hogy sajnos túl nagy a távolság a korodnak, nem tudnátok eleget találkozni. Később az a 70 km már nem vészes, de ez másik téma. Nem tudnátok tehát egymást látni értelmesen (már ha egyáltalán ő akarna többet és nem csak hülyít), a messenger-en beszélgetés meg nem fog elég lenni.

Ha úgy érzed muszáj vele beszélned erről és tudnod kell mennyire gondolja komolyan, akkor megteheted, legalább tapasztalatot nyersz. De nagy reményeid ne legyenek, bármit mond, mert a találkozásokat nem nagyon tudjátok majd összehozni, a chateléssel viszont nem mentek semerre.

2020. júl. 12. 19:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ő 14 én 16
2020. júl. 12. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki.
2020. júl. 12. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!