Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúzási tippeket keresek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúzási tippeket keresek?

Figyelt kérdés
Mit mondjak neki? Mit csináljak? Mit tegyek a közelében? Tudtok tippeket adni?

2020. júl. 30. 20:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha minden héten mással akarsz kefélni, fogadd meg az 1es tanácsát! Ha nem, akkor ne!
2020. júl. 31. 10:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó a kisugárzásod, mosolygós vagy, akkor nem kell oda kivágott ruha, úgyis fel fognak figyelni rád / megnéznek / leszólítanak (legalabbis,ezt tapasztalom)

Keress közös pontot, közös témát, ezekkel jól be tudod izzítani a beszélgetést, aztán már jobbesetben magától gördül az egész. Próbálj meg nem parázni, viccelődj, oldd a feszkót.

L

2020. júl. 31. 11:04
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Szia.

Szerintem legyél mosolygós, kedves, barátságos. És fontos, hogy lehetőleg minél több ember társaságát keresd, ne csak 2-3 barátodhoz járj oda mindig. Próbálj mindenkivel jóban lenni, váltani néhány kedves szót, soha ne jöjj zavarba, és ne feledd, mosolyogj, ha valakivek beszélsz.

A kivágott ruhát pedig mindenképpen hanyagold!

2020. júl. 31. 11:13
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Légy mosolygós, próbálj sokmindenkivel barátkozni. Beszélgetés közben át is karolhatod a fiút, de azért ne olyan nyomulósan, inkább csak úgy barátilag.
2020. júl. 31. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
29%

Mosolyogj, legyél közvetlen, vidám, és barátkozz sokmindenkivel. Ha valakivel beszélgetsz, nyugodtan ákarolhatod, nem ciki. Legyél aranyos mindenkivel.

A kivágott, lenge ruhát viszont hanyagold! Ne akard, hogy qrvának nézzenek!

2020. júl. 31. 15:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem mindig a kedves, mosolygós leányok jöttek be.

Amit tanácsolok: te is legyél segítőkész, nyitott, vidám, közvetlen, és közönj mindenkinek(vagy legalábbis minél több embernek). Beszélgessetek olyan dolgokról, amik mindkettőtöket érdekelhetik! És az is jó megoldás, ha beszélgetés közben átkarolod, de azt ne tedd nyomulósan, inkább csak finoman, barátilag. Nekem az is bejön, ha egy lány a hajával játszik.

Esetleg menj bele véle valamilyen "játékba": mondjuk piros pacsi, vagy akár az is jó, ha mondjuk eléállsz, és mondod, hogy ugorjon fel a hátadra, vagy bármi ilyesmi, amivel közvetlenebbek lesztek egymás iránt.

Nekem ennyi teljesen beválna ;)

2020. júl. 31. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:
A 16-os válaszát annyival egészíteném ki, hogy ha alacsonyabb vagy nála, akkor ne fent a nyakánál karold át, hanem inkább a hátánál!
2020. júl. 31. 18:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Nagyjából már le van írva, amit tanácsolnék neked.

Légy nyitott, barátságos, kedves, mosolygós.

Beszélgethetsz vele úgy az aktuális helyzetről, ami kapóra jön. Viszont semmiképpen ne politikáról!

Nekem fiúként az is nagyon bejön, ha egy lány átkarol. Szerintem te is tedd ezt! Ha a fiú magasabb nálad, akkor elég csak a hátánál vagy a derekánál, de ha felérsz hozzá, lehet akár a nyakánál is.

És legyél jókedvű, érezze, hogy élvezed a társaságát.

2020. júl. 31. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Legyél barátságos, mosolygós, kedves. Esetleg játssz a hajaddal.
2020. júl. 31. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Legyél nyitott, kedves. És karold át nyugodtan.
2020. júl. 31. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!