Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Velem van a baj? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Vagy csak még nem talált meg a szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három kérdést szeretnék feltenni.

1.

Egy csomó osztálytársamba szerelmes lettem már, de max. egy hétig éreztem valamit irántuk. Visszagondolva már undorítónak tartom, hogy szerettem őket. Van egy srác akivel heti egyszer beszélek, mert csak hittanon vagyunk együtt, alapból külön osztályba járunk. Ha meg szünetben beszélnék vele mindenki csúfolná, amiért egy lánnyal beszélget (elég gyerekes osztályba jár, mint az ovisok). Belé már két éve szerelmes vagyok. Ez azt jelenti, hogy eddig csak "futó szerelem" volt és ez a fiú az első, igazi szerelmem?

2.

A karantén óta nem láttam az előbbiekben említett srácot. Már nagyon hiányzik. Viszont facen nincs fent, messengeren pedig ha be akarom jelölni csak annyit ír ki, hogy "ez a személy jelenleg nem érhető el, üzeneted töröltük". Sajnos a száma sincs meg. Van valami ötletetek hogyan lépjek kapcsolatba vele? Az egyik osztálytársának megvan a száma, esetleg őt kérdezzem meg?

3.

Mint mondtam ennek a fiúnak olyan az osztálya, mint az ovisok. Volt egy diszkó a gimiben és ott folyton beszélgetett velem, kereste a társaságomat, rálépett a cipőmre, de nem tudom, hogy most csak én gondolom túl vagy ő is érez valamit irántam. Szerintetek ő is szerelmes belém? (A diszkón egy barátnőmmel voltam akibe 3 éve szerelmes volt a srác, lehet újra beleszeretett? 😞. Amúgy a barátnőmmel nem szokott foglalkozni, amióta visszautasította)

Köszönöm a válaszokat!

16/l

2020. júl. 29. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tini vagy, benned dúló természetes érzelmekkel, érzelmi hullámzásokkal.

Tombol benned a hormon. Amikor helyesnek tűnik egy fiú, úgy érzed, hogy az a vonzalom már szerelem. Szó sincs róla. Azért múlik el egy hét alatt.

Miközben állítólag szerelmes vagy abba a fiúba, akit a társai gúnyolnak,

többször is úgy érezted, hogy más fiúkba vagy "szerelmes".

Ezek a korral járó, gyönyörű fellángolások, melyek el is lobbannak.

Ac tinédzserek keresgélnek, hol egymásra találnak, hol továbblépnek (akár a másik cipőjére véletlenül, vagy akarattal).

Nagyon szép korszaka ez az ember életének.

Amit leírtál, öröm olvasni, mert egy csodálatos korszakba vetíted vissza az embert. A felnőtté válás korszakába.

Amire vigyázni kell, az az, hogy ne add oda magad meggondolatlanul,

hiszen látod, egyik héten még úgy érzed, lángolsz, a másik héten már más köti le a figyelmedet.

Ne légy türelmetlen. El fog jönni az, amit már valóban úgy nevezhetsz: a szerelem. Az pedig mélyebbre, zsigerekig ható, csodálatos érzés, amikor a másikban megleled önmagadat, egyek lesztek lélekben, szellemben, értelemben és testben. Ne siettesd! Nem maradsz le semmiről.

Figyelj, mert minden futó, akár hetekig, hónapokig tartó kapcsolat

olyan, mint amikor a kicsi gyermek először kúszik, aztán mászik, feláll, majd járni kezd: fokozatosan ismeri meg a körülötte lévő világot.

Te is fokozatosan ismered meg a fiúk természetét, azt, hogy milyen egy fiú-lány kapcsolat, megtanulsz érzelmeket kifejezni, kezelni.

Tapasztalatokat szerzel, emberismeretet, hogy aztán majd felismerd az igazit.

2020. júl. 29. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

És ami a lényeg, megismered önmagadat. :)

Tarts ki. Manapság ritkán találkozni ilyen egészséges, ilyen értelmes, helyes, igazi tinédzser lánnyal.

2020. júl. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!