Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Probáljak vele még beszélni? Vagy inkább talált egy sokkal szebb lanyt mint én akivel jobban mégértik egymást? Én16/L, ő 19/F
Simán meglehet, hogy tényleg csak meló, s én a helyedben várnék egy picit. Hogy mennyi az a "pici", amennyit a megerteseid mondanak. Amikor úgy érzed, hogy tudsz szeretni mást, s ot végleg el tudod felejteni.
De mellette egyébként nyugodtan utána nezhetsz. Legalábbis én ezt tennem ha egy lány csinálna ezt. Próbáltam kideríteni hogy ki az, akivel sokat beszélget, írogat. Felmernem az eselyeim, es ha semmi, akkor hagynám. Van egy csomó mindenki más. És nincs olyan hogy nagy "ő".
Az élet hülyesége az, hogy kapaszkodsz viszonzatlanul a másikba, mert azt gondolod ő az igazi.
Ennek a csodafaxa srácnak valószínűleg van 10 olyan csaj a körülötte akikkel így dumál. Aztán egyiket meghúzza akkor ír a másiknak, " uhh végeztem a melóval :D, talizunk csajszi "
Azt gondolom hiába mondom neked, hogy ne csak a külsőt nézd. Jó ez elég hülye indok, de ne csak a külsőt tényleg.
Mert nem egy olyan csajt láttam aki külsőre tök normálisnak tűnt, aztán mikor megszólítod szalad utána a krumpliföld.
átlagos csajba meg láttam olyat, hogy normális volt azt ömlöttek utána a palik, pedig nem nézett ki olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!