Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy nem engedi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem engedi anya meg apa hogy a barátommal aludjak?

Figyelt kérdés

Tudják nagyon jól hogy semmi OLYAT nem csinálnánk. A barátom nagyon rendes fiú még amikor elöször találkoztunk akkor is megkérdezte meg e csókolhat mert nem merte. Így a szex eszébe se jutna. Sőt eszébe se jutott szerintem.

Anya az nem szereti ha 16 évesen jobbra balra hentergek egy fiúval.

Apa meg azt nem szeretné ha lefeküdnénk.

De hiába mondom nekik hogy NEM FOGUNK LEFEKÜDNI nem hiszik el...

Nem szolgáltam rá semmivel hogy ezt ne engedjék meg.

Adjatok tippeket légyszi❤

16/L

2020. júl. 27. 14:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
2 hónap után még én sem engedném szerintem, nálam olyan fél év együttlét lenne a határ. Na persze ha addig megismerem alaposabban a fiút, mert amúgy napközben szívesen látnám, kíváncsi lennék rá.
2020. júl. 27. 16:12
 12/27 A kérdező kommentje:

7es

Fentebb leírtam hogy 18 éves és hogy 2 hónapja vagyunk együtt.

Anyuékkal már találkoztak és nagyon tisztelet tudó a szüleimmel szemben. Hiába mondták anyuék hogy nyugodtan tegezze őket továbbra sem hajlandó. Van ahol megértem anyuékat. De csak egyszeri éjszakáról lenne szó. Vagyis hát elhívott nyaralni a Balatonra ezért mondtam hoyg szeretnék nála aludni hogy bele törődjenek.

De ha Balcsira se mehetek ezért nehéz lesz ezt is megbeszélni.

Anyuék engedték be a kapun amikor megérkezett hozzánk hogy megismerjék anyuékat.

És már akkor futottam hozzá és öleltem meg meg egyből adott egy szájra puszit.

Nem szóltak semmit anyuék csak mondták hogy menjünk be.

Vacsi után elvonultunk a szobába filmezni. Sajnos 11 körül hazament viszont elterveztük akkor hogy itt alszik de vegül nem. De hazaért és hívott is fel.

Nagyon nagyon szeretem ezt a fiút.

Kíváncsi leszek hogy megengedik e hogy ott aludjak náluk.

2020. júl. 27. 16:17
 13/27 A kérdező kommentje:

10es

Ne aggódj nem vagyok r*banc mielőtt erre céloznál. Nem rakom szét a lábam oly hamar.

2020. júl. 27. 16:22
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

"nagyon tisztelet tudó a szüleimmel szemben. Hiába mondták anyuék hogy nyugodtan tegezze őket továbbra sem hajlandó"

Akkor még sem tisztelettudó, mert ez nagyon nagy szemtelenség.

2020. júl. 27. 17:25
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
2 hónap járás semmi arra, hogy igazán megismerd a másikat, fél év max., de nem értem miért kell így elsietni a dolgokat.
2020. júl. 27. 17:25
 16/27 anonim ***** válasza:
37%

amelyik 18 eves fiunak nem jut eszebe hogy 2 honap utan mar megdugná a csaját, az vagy aszexuális impotens, vagy hazudik.

Mar az is fura hogy te 16 evesen jatszod a szende kislányt. Nem 12 vagy, 16 evesen a lanyok tobbsege mar el szexualis eletet.

2020. júl. 27. 21:37
 17/27 anonim ***** válasza:
97%

Ha úgyse "fekszetek le", akkor minek akar a fiúd veled aludni?

Ha feláll majd neki, miközben simizitek egymást, akkor kielégíted szájjal?

Szerinted a szüleid ugyanolyan naivak, mint te? :)

Csupa fontos kérdés....

Azért nem engedik, mert túl fiatal vagy még ehhez és ez a kérdésed kiírásából is látszik - a fiúk másképp működnek, még ha te azt hiszed is, hogy ő "rendes", ösztönlény és bármikor bekattanhat, rávehet téged, elveszíthetitek a fejeteket !

2020. júl. 27. 21:51
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Legalább használjatok gumit!
2020. júl. 27. 21:52
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Még szerencse, hogy a szüleid nem olyan naívak, mint te.

Még rosszabb, hogyha nem is tervezel lefeküdni vele az "ottalvós buliban", mert akkor nem is gondoltok védekezésre, amikor véletlenül becsüszik a lompos, mert elveszítitek a fejeteket.

Én már jártam így egy korábbi barátnőmmel, azért mondom. Nem terveztünk szexet, sőt, úgy volt, hogy külön ágyban alszunk, csak addig bújunk össze, amíg megy a film...aztán csak megesett a dolog. Utána meg rohanhattunk feliratni az eemény utáni tablettát.

2020. júl. 27. 22:22
 20/27 anonim ***** válasza:
94%
Az együttalvás márpedig együtt jár a szexszel (a szülők tudatában ez pláne így él, hogy ha együtt akartok aludni=lefeküdnétek, tapasztalat). Nem hiszem, hogy egy tizenéves fiú csak úgy nyugodtan elalszik melletted úgy, hogy szinte hozzád sem ér, főleg az első alkalommal. Hogy te korainak tartod, vagy a szüleidet meggyőzöd-e, az megint más.
2020. júl. 27. 22:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!