Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok képes túltenn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes túltenni magam rajta?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve, hogy megismertem egy srácot, akivel a tinderen találkoztunk. Hamar megkedveltem es tervbe is volt a találkozó, de egy idő után mégse lett belőle semmi. Már egy éve nem is beszéltünk, szülinapján felköszöntöttem, de nem válaszolt (ez 7 hónapja volt). De mindig megnézi a napomat, és ezzel hiú ábrándokat kelt bennem. Hogy létezhet, hogy ennyi idő után sem tudom elfelejteni? Sok másik sráccal ismerkedtem, de egyik sem volt olyan, mint ő. Mindenkibe őt keresem, mert beleszerettem a személyiségébe. Ez hogy lehetséges, ha még nem is találkoztam vele?
2020. júl. 21. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Keres mást ès nekeresd ött minden fiúban ha rágodolsz minden percben az neked nem lesz jobb csak kinozni fogod magad
2020. júl. 21. 23:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg, hogy elhatárolódsz tőle. (Itt értem azt, hogy esetleg törlöd az ismerőseid közül, meg a beszélgetéseket, a képeket a beszélgetésekről, mert ugye asszem nincs személyes kép) Hogy ne emlékeztessen, ha már csak egy sima köszönömre se telt tőle.

Lehet rengeteg aranyos srácot hagytál ki miatta, a későbbiekben ne legyen már így.

Amúgy, lehet, hogy azt a kicsit, amit megismertél belőle, kissé kiszinezted, ezért kell annyira. Minél tovább tart egy ilyen viszonzatlan szerelem, valahogy az elérhetetlen ember egyenlő lesz azzal, hogy tökéletes, ami nem igaz.

Tényleg. Egyszerűen csak törölj róla mindent. Ne jöjjön fel újra egy csomó emlék annak láttán, hogy ő is ott van a megtekintettek között a napodban.

Térj vissza a földre és állj a sarkadra, egy ilyen fiú után fölösleges vágyódni, ha nem is cselekszik senki, ha pedig próbáltad már, és nem jött össze, akkor ennek a kapcsolatnak a végére pontot kell tenni és tovább menni.

2020. júl. 22. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!