Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj szerintetek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,szerintetek baj ha kicsit iskolába/városba menet "kidobom" a melleimet? úgyértve hogy kiengedem a ruhát,láthatóbbá teszem,stb.Szeretném ha a fiúk megnézzék. persze mértékig2020. júl. 16. 20:35
1/6 Thispain válasza:
Attól függ, mennyire. Ha túlságosan, akkor ez a kilenc nevű gyógyszerhez hasonlóan fordítva hat nagy valószínűséggel.
3/6 anonim válasza:
Mármint mire gondolsz azalatt, hogy baj? Neked? Neked nem baj, mert te szeretnéd, hogy megnézzék. Nekem se baj, mert nem látom. A fiúknak se baj, mert valószínűleg tetszeni fog nekik, de ha esetleg kapcsolat keresés szempontjából csinálod, ott már lehet bajt jelent, mert nem biztos, hogy egy fiú, aki normális kapcsolatot keres, mellkidobós lánnyal szeretne lenni, de ki tudja, biztos van olyan, akit nem zavar, hogy nem csak neki mutogatod, hanem mindenki másnak is. Na és, hogya külvilág, aki látja, a körülötted lévőknek baj-e, valószínűleg zavaró lehet, de lehet a nagy többséget egyáltalán nem izgatja mi a francot csinálsz. Ezt most azért írtam le így, hogy megértsd csak az számít neked baj-e. :)
4/6 anonim válasza:
Engem taszít az ilyen, de ha neked jól esik és nem zavar.. Csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!