Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom eléggé hülye sztori de még történt valaki segitene?
Helyesírás szar lessz
Szóval össze jöttem egy lánnyal akivel sohasem találkoztam még nem lakik tőlem messze már egy hónapja együtt vagyunk és úgy volt tudunk majd talizni csakhogy ő későn mondta el az anyjának és most ez az egész úgy néz ki hogy nem tudunk találkozni csak max. Szeptemberben de akkor is csak titokban a lány 13 éves én 16 éves fiú vagyok tudom tudom tisztában vagyok vele hogy mielőtt össze jöttünk taliznunk kellet volna de le vett a lábamról a kisugárzásával szóval most mit tegyek ?
Egyszerűen már kezdek bele fáradni a dologba,lelkileg ki vagyok hogy alig beszélünk mert ugye ő napközben nem tud írni csak este az anyja miatt szóval enyhén szólva lelkileg már ki vagyok hogy aggódom és most képbe jött a legjobb barátja féltékeny típus vagyok de ma például egy olyan idézetet tett ki a storyjaba hogy "nem tudom elhinni az erzeseid vagy nem akkarom ,...?"
Kérlek segítsetek nem szeretnék vele szakítani de kezdem úgy érezni már csak ez lesz meg oldás
Normális válaszokat kérlek szépen mindenkitől
Mindenkinek köszönöm
Aki segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!