Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudom eléggé hülye sztori de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom eléggé hülye sztori de még történt valaki segitene?

Figyelt kérdés

Helyesírás szar lessz

Szóval össze jöttem egy lánnyal akivel sohasem találkoztam még nem lakik tőlem messze már egy hónapja együtt vagyunk és úgy volt tudunk majd talizni csakhogy ő későn mondta el az anyjának és most ez az egész úgy néz ki hogy nem tudunk találkozni csak max. Szeptemberben de akkor is csak titokban a lány 13 éves én 16 éves fiú vagyok tudom tudom tisztában vagyok vele hogy mielőtt össze jöttünk taliznunk kellet volna de le vett a lábamról a kisugárzásával szóval most mit tegyek ?

Egyszerűen már kezdek bele fáradni a dologba,lelkileg ki vagyok hogy alig beszélünk mert ugye ő napközben nem tud írni csak este az anyja miatt szóval enyhén szólva lelkileg már ki vagyok hogy aggódom és most képbe jött a legjobb barátja féltékeny típus vagyok de ma például egy olyan idézetet tett ki a storyjaba hogy "nem tudom elhinni az erzeseid vagy nem akkarom ,...?"

Kérlek segítsetek nem szeretnék vele szakítani de kezdem úgy érezni már csak ez lesz meg oldás

Normális válaszokat kérlek szépen mindenkitől

2020. júl. 16. 10:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A lány anyjának a korkülönbségel van problémája? Kérdező írd le, vagy kérdezd meg tőle, mert szerintem fontos, hogy miért nem engedik a szülei. Mert ha csak arról van szó, hogy nem avatta be a szülőket az elején, az hülyeség.

Szerintem próbáljon beszélni az apjával esetleg, és ha semmi sem használ, akkor csak el megy a lány otthonról. Gondolok arra, hogy legrosszabb esetben elmegy a boltba, és ott találkoztok akár csak 5 percre. Vagy szobafogságba van?

Sajnos 14 éves koráig a szülő megtilthatja a kapcsolatot.

Szerintem a barátjával ne törődj. Vagy esetleg vele is beszélhetsz, hátha segít neked. Persze hogyha rosszindulatú, akkor hagyjad.

Ha szakítasz vele, akkor még jobban fog hiányozni. Ezt ha jól tudom tudományosan is bebizonyítotották. Szóval ez legyen az utolsó.

Szerintem a helyesírással nem volt nagy probléma. Volt egy-két apróbb hiba, de láttam ennél sokkal borzalmasabbat.

2020. júl. 16. 11:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen amikor előadta az anyjának azt mondta hogy van egy fiú aki tetszik neki vagyis hazudott arról hogy már együtt vagyunk

És az anyja azt mondta hogy 3 év az nagyon sok biztos csak meg akkarom baszni

Pedig nem ez a fő szándékom vele

Az apjával nem tudja meg beszélni mindenről az anyjának kell tudnia először a dologról ....és egyzseruen már nem tudok mit ki találni itt neki kéne lepnie de fél az anyjától és én pedig kezdek bele örülni

2020. júl. 16. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ah-ah. Elsősorban akkor a lány a hibás. Neki kell valamit csinálni. Természetesen azért támogatnod kell, hiszen mégiscsak egy pár vagytok. Szerintem vond kérdőre, és mond meg neki, hogy nagyon szereted, de te már bele fáradtál ebbe.

3 év szerintem annyira nem sok.

Én azt mondanám, hogy próbálja azt mondani, hogy megpróbáljátok a kapcsolatot, és fél évig nem szexeltek. Aki csak a szexre megy nem szokott fél évet várni.

2020. júl. 16. 12:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm amint tudunk beszélni el mondom neki a dolgot ...féltem azt mondani hogy belefáradtam mert félek azt hiszi nem szeretem és szakítani akkarok
2020. júl. 16. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Éppen ezért hangsúlyozd ki, hogy nagyon szereted.

Örülök, hogy segíthettem. Sok sikert! 😁

2020. júl. 16. 13:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok együtt, nem is találkoztatok még. Azt se tudod kicsoda. A 13 évével még gyerek, egyáltalán nem úgy néz rád mint te rá. 7-es/8-os, megvan te milyen voltál akkor? Nem fog és nem is kell küzdenie, mert még gyerek, neki még a szülei a mindenség. Olyat vársz el tőle, amit ebben a korban nem lehet, ő még nem érett egy tini kapcsolatra se.

Ezt kéne felfogni és megérteni, utána nem kattognál ezen ennyire. Nem lesz ebből semmi, a saját korosztályodban ismerkedj.

2020. júl. 16. 14:08
 7/11 Thispain ***** válasza:
100%

Egyik lehetőség: Rómeó, és júlia.

Másik: Meglátogatod őket.

2020. júl. 16. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

6os Igazad van, de lányok sokkal korábban érnek. Ezért van az, hogy ilyen korban az idősebbekre buknak. Honnan tudod, hogy nem elég érett? Egy tini kapcsolatra simán. Az más kérdés, hogy a szexel mi a helyzet, de egy a nélküli kapcsolat mért ne? Lehet, hogy nem olyan komoly, mint ha 17 éves lenne. Különben meg max nem működik, és mindketten tanulnak belőle.

És 13 évesen nem vagy gyerek. Sokszor lepontoznak e miatt, de ezt nem én mondom, ez egy tény. 14 éves kortól már nem is szólhatnak bele a szülők. Nem mondom, hogy jól van e így, de ez van. Inkább a szülők problémája, hogy nem veszik elég komolyan a lány érzéseit. Lehet, hogy féltik, de akkor pedig le kéne vele ülni, és beszélgetni.

2020. júl. 16. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de az nem járás, ha még nem találkoztatok.

Egyébként meg ha olyan az anyja, akkor bele fog szólni. És mivel 13, nem mondhatom, hogy nem gyerek már, mert még az, és ha az anyja meg akar neki tiltani valamit, akkor sajnos megtilthatja. Szerintem ha élőben látna az anyja is, és látná, hogy rendes vagy, akkor jobb lenne a hozzáállása.

2020. júl. 16. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba a csajszit!!! Ő nem is akar talizni veled mind csak kifogas vagy ha, igazak amit állít akkor sem lehet egeszseges kapcsolatotok. Egy 13eves nem veszi komolyan a dolgokat de te 16eves vagy és kezeld eretten a dolgot, ne huzzatok foloslegesen egymas idejét
2020. júl. 17. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!