Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van így?
válaszaidra adott válasz: Ez így van általában, de előfordulhat, hogy más a szándék(pl. az oldala látogatójának legyen fogalma róla, hogyan néz ki, vagy miért ne alapon esetleg, stb.").
A kérdés már csak az, míért ne szeretné az a lány a "paliját", aki képeket rak ki magáról.
Ez egy komplikált folyamat, aminek több oldala is van. De azzal magyaráznám, hogyha egy lány egy ,,olyan” képet rak ki magáról, akkor nyitott más emberi kapcsolatokra is.
Na de most én kérdezek, miért vagy kiváncsi az én véleményemre?
Ez egy nagyon jó kérdés. Igazából érdekelt, hogy miért ellenzi valaki bármilyen kép kirakását egy lány részéről abban az esetben, ha kapcsolatban van.
Az "olyan" képek szerintem is elgondolkodtatóak lehetnek a kapcsolat komolyságát illetően, viszont egy sima kép(ahol a lányon vannak ruhák) nem feltétlenül(a legutóbbi válaszodat olvasva lehet, hogy te is hasonló álláspontot képviselsz).
Lehet, hogy elbeszéltünk egymás mellett. Azt akartam megfogalmazni eredetileg, hogy elvileg egyetértünk abban, hogy csak azon képek esetében kérdéses az illető kapcsolatának komolysága, amely olyan jelzés értékkel rendelkezik, amiről lerí, hogy ő nyitott egy másik kapcsolatra, csak hajnali 4-kor nem mindig teljesen élénk a figyelmem.
Egyébként az általad (nem)képviselt álláspontok, és az általad használt közösségi oldalak, és azok használatának okai nem tudom milyen összefüggésben vannak.
Az én véleményem ezzel kapcsolatban annyi, hogy: 1. Ha szeretnél barátnőt, akkor ne add fel, keress egy normális, kedves lányt aki képes szeretni. Amit mostanában az "instán", "facen" látunk az lehet hogy nagy átlagnak tűnik, de szerintem koránt sem az. Rengeteg aranyos, szép lány van a világon. Ahelyett hogy azokat nézed akik mindenüket "kipakolják" mindenhova, inkább keresd azokat a lányokat, akik neked megfelelnek.
2. Ha nem szeretnél barátnőt, akkor ne keress.
UI: Valószínűleg a testvéred csak piszkálni akar valamivel. (Mert, ilyen a testvéri szeretet! :D)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!