Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak szerintem van így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van így?

Figyelt kérdés
Helló helló! 2 éve nincs barátnőm, de nem is sajnálom, mivel nem értem őket! Egyáltalán mi értelme van annak hogy kiteszed a melled segged miközben barátod van, mert ez menő, esetleg hogy több likeot szerezz vagy én nemistudom. A testvérem meg kérdezte, hogy nem e vagyok meleg, mert nem is volt már egy ideje barátnőm, meg ilyenek, erre mondtam hogy nem, de ő nem akarta elhinni. A lányok mostanság elvannak picsásodva, úgy érzik ha nem lenne baj ezzel, de nagyon is. Nem találom meg a megfelelőt, nem érzem, hogy bárki is szeretne vagy valami ilyesmi.
2020. júl. 16. 00:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Én se értem azokat a lányokat akik kiraknak magukról képeket pedig van barátjuk.🤣🤣

Szerintem,-és ez csak az én véleményem- ha valaki ilyet csinál akkor ő nem szereti a paliját.

De nem minden lány ilyen, nem kell mindegyikről a legrosszabbat feltételezni. Biztos vagyok benne, hogy majd találni fogsz egy olyan lányt amilyet te szeretnél majd, csak ne gondold túl a dolgokat.😝

18/L

2020. júl. 16. 00:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Korszellem, divat, vagy nevezd ahogy akarod...

Érdemes olyat választani, aki nem a tömeget követi a villantós insta-képekkel, hanem elsősorban a való világban él. A többi divatember vagy kinövi ezt, vagy nagyon keserű felnőttkor elé néz.

2020. júl. 16. 01:00
 3/19 Thispain ***** válasza:
78%
#1 Miért ne rakhatna ki egy lány magáról képet, ha van barátja(feltéve, hogy az egy "normális" kép)?
2020. júl. 16. 02:23
 4/19 anonim ***** válasza:
32%
Miért, szerinted mutogatnia kéne magát ha van barátja? Ha igazán szeretné, akkor szarna arra, hogy más fiúk vagy lányok milyen véleményen vannak a külseje miatt.
2020. júl. 16. 02:27
 5/19 Thispain ***** válasza:
85%

Egyébként véleményem szerint aki nem keres, az talál.

Ez amiatt van így, mert aki keres, az minden vele szembejövő lányt, még ha egy pillantás erejéig is, megvizsgál, amelynek a végső hatása, ha túl sok vizsgálata lesz negatív, egy idő után, mint láthatjuk, kiégéshez vezethet.

Aki viszont nem keres, az csak azokat a lányokat vizsgálja meg, akik felkeltették valamivel a figyelmét. Kevesebb alany, kevesebb negatív eredmény, nagyobb esély a pozitív vizsgálati eredményekre.

2020. júl. 16. 02:39
 6/19 Thispain ***** válasza:
100%

#4 Szeretet jelentése:

Őszinte vonzódás egy személy iránt, akivel örömmel együtt vagy. Barátságos benső érzés más személyek vagy dolgok felé, amelyet figyelmes, rendszeres párbeszéddel és a másik megértésével, elismerésével, csodálatával lehet fokozni. Ragaszkodás hozzá; szándék az együttlétre vele.

Forrás: Wikiszótár

Mint látható, ehhez nem szükséges se elrejtőzés, se mások véleménye(és egyéb dolgok) iránt való érdeklődés csökkentése.

Mi az, ami miatt véleményed szerint a lányok képeket tesznek ki általában?

2020. júl. 16. 02:59
 7/19 Thispain ***** válasza:
65%

Hozzáteszek még egy kérdést:

Miért mutogatja a legtöbb lány magát véleményed szerint?

2020. júl. 16. 03:01
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem, szerintem is így van, de azért nem kéne általánosítani, mert vannak nők, akik nem felszínesek és nem is kvák.
2020. júl. 16. 03:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem is aztmondtam hogy minden lány kiteszi magát, de legtöbbjük igen, én pl. nem ismerek olyan lányt aki bejön nekem és nem mutogatja magát, mint a többi. De nem is értem, így keltetik fel bennünk azt az érzést hogy ő kell nekünk? Hát nem! Szerintem ezzel inkább eltávolodunk tőlük, mert ekkor már mindenki belészeret ha úgy van.
2020. júl. 16. 03:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első kérdésedre, hogy csak egy szóval válaszoljak: figyelemfelkeltés.

A második kérdésedre az lenne a válaszom, hogy megmutassa magának és a világnak, hogy milyen jól néz ki.

Nagyon sok embertől megkapom, hogy furcsa vagyok szóval nem kell egyből támadni, ha én máshogy állok a dolgokhoz.😝

2020. júl. 16. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!