Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van így?
Én se értem azokat a lányokat akik kiraknak magukról képeket pedig van barátjuk.🤣🤣
Szerintem,-és ez csak az én véleményem- ha valaki ilyet csinál akkor ő nem szereti a paliját.
De nem minden lány ilyen, nem kell mindegyikről a legrosszabbat feltételezni. Biztos vagyok benne, hogy majd találni fogsz egy olyan lányt amilyet te szeretnél majd, csak ne gondold túl a dolgokat.😝
18/L
Korszellem, divat, vagy nevezd ahogy akarod...
Érdemes olyat választani, aki nem a tömeget követi a villantós insta-képekkel, hanem elsősorban a való világban él. A többi divatember vagy kinövi ezt, vagy nagyon keserű felnőttkor elé néz.
Egyébként véleményem szerint aki nem keres, az talál.
Ez amiatt van így, mert aki keres, az minden vele szembejövő lányt, még ha egy pillantás erejéig is, megvizsgál, amelynek a végső hatása, ha túl sok vizsgálata lesz negatív, egy idő után, mint láthatjuk, kiégéshez vezethet.
Aki viszont nem keres, az csak azokat a lányokat vizsgálja meg, akik felkeltették valamivel a figyelmét. Kevesebb alany, kevesebb negatív eredmény, nagyobb esély a pozitív vizsgálati eredményekre.
#4 Szeretet jelentése:
Őszinte vonzódás egy személy iránt, akivel örömmel együtt vagy. Barátságos benső érzés más személyek vagy dolgok felé, amelyet figyelmes, rendszeres párbeszéddel és a másik megértésével, elismerésével, csodálatával lehet fokozni. Ragaszkodás hozzá; szándék az együttlétre vele.
Forrás: Wikiszótár
Mint látható, ehhez nem szükséges se elrejtőzés, se mások véleménye(és egyéb dolgok) iránt való érdeklődés csökkentése.
Mi az, ami miatt véleményed szerint a lányok képeket tesznek ki általában?
Hozzáteszek még egy kérdést:
Miért mutogatja a legtöbb lány magát véleményed szerint?
Az első kérdésedre, hogy csak egy szóval válaszoljak: figyelemfelkeltés.
A második kérdésedre az lenne a válaszom, hogy megmutassa magának és a világnak, hogy milyen jól néz ki.
Nagyon sok embertől megkapom, hogy furcsa vagyok szóval nem kell egyből támadni, ha én máshogy állok a dolgokhoz.😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!