Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen elvárásaitok vannak egy fiúval szemben, a külsőt illetően?
Ne legyen felhőkarcoló, mert nagyon alacsony vagyok (155).
Igazából ennyi xd
Persze ha szerelmes leszek belé, akkor ez nem nagyon fog számítani
17/l
Legyen ápolt!
Akármilyen jó teste lehet, ha koszos, büdös....
És igazából a humora az, ami megfog, nem a külseje.
Persze, nem árt, ha pár centivel magasabb, mert az mégis olyan hlye érzés, amikor le kell hajolni hozzá a csókhoz, de nem annyira gáz, mint a bűz! :)
egy kicsit más dolog az “elvárás” meg a “preferencia”.
elvárásaim belsőt illetően vannak, például legyen udvarias, legyen jó humora.
külső tekintetében nekem teljesen mindegy, az összhatás és a kisugárzás meg tud valakit annyira szépíteni, hogy szimpatizáljak vele annak ellenére is, hogy nem az esetem.
szerintem baromira vonzó, ha egy férfi ápolt, szépek a körmei, igényes magára. az arcon imádom a szakállat/borostát, a legtöbb embernek jól áll, illetve a hosszabb haj is tud nagyon jól kinézni egy szép arcformához. öltözködésben nálam az a lényeg, hogy legyen egy stílusa, hogy alter vagy elegáns, az az ő dolga, csak ne legyen “tömeg”.
ezek szubjektív vélemények, akárhogy is nézel ki, van, akinek te vagy az ideálja.
az meg, hogy milyen esetben hunyok szemet a külső felett, részben ki lett fejtve a fentiekben, de lényegében mindig, amikor valakinek a személyisége jobban megfog. volt olyan, hogy valaki egyáltalán nem nézett ki jól szerintem, de beszélgettem vele, és együtt is voltam vele pár hónapig. minden korábban nem tetsző külső jegye megtetszett, mert olyan határozottsága, humora és kiállása volt, hogy egyáltalán nem számított más.
azért az emberek többségének szerintem ennél jobban számít a külső, de mindent csinálj úgy, ahogy neked tetszik, hiszen ha csak “szeméjre szabod” magad azok alapján, amilyen tippeket kapsz, akkor nem önmagadat adod (ez nem azt jelenti, hogy ne fejlődj).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!